.

.
Πατήστε στην εικόνα για να δείτε το πρόγραμμα

Πέμπτη 24 Δεκεμβρίου 2015

Ο... παραλής Αντιπεριφερειάρχης Γ. Καραμέρος υπόσχεται κι άλλο δημόσιο χρήμα για το γήπεδο Μελισσανίδη (ΑΕΚ)


Είναι και οι εποχές που επιτρέπουν σε διάφορους τύπους να αναδεικνύονται με την ψήφο μας φυσικά, σε διάφορα πόστα. Αλλά και αυτές οι εποχές της πολιτικής παρακμής, ευνοούν επίσης δηλώσεις και  σπατάλημα δημόσιου χρήματος, για να κονομάνε διάφοροι κρατικοδίαιτοι ιδιώτες.

Ο Αντιπεριφερειάρχης Βόρειου Τομέα της Περιφέρειας Αττικής Γιώργος Καραμέρος, μιλώντας στην παρουσίαση παιχνιδιού της ΑΕΚ με την (τι ειρωνεία) Εθνική Αστέγων, έκανε δηλώσεις. Ως... ιδιοκτήτης του δημόσιου χρήματος λοιπόν, είπε πως "...κάποια έργα όπως η υπογειοποίηση των οδών Φωκών και Πατριάρχου Ιωακείμ και οι πεζοδρομήσεις πάνω απ’ αυτές θα πρέπει να γίνουν από κάποιον δημόσιο φορέα".

Πόσα και ποια έργα εκτός από τα 20.000.000 ευρώ που προορίζονται για το γήπεδο, είναι τα κάποια κύριε Καραμέρο; Τα κόστη των οποίων θα τα επιβαρυνθεί το δημόσιο, ενώ δε χρειάζονται στο Δήμο και τους κατοίκους;

Κι όλα αυτά τα δηλώνει Αντιπεριφερειάρχης της Περιφέρειας που έχει το μισό πληθυσμό της Ελλάδας, και τον περασμένο χρόνο δεν ξόδεψε τίποτα για άστεγους, άνεργους, και πολίτες που τους είχαν κόψει το ρεύμα, παρά τις υποσχέσεις και τις τυμπανοκρουσίες με τις οποίες είχαν αναγγελθεί.



Αν είχαν οργανωθεί οι άστεγοι, οι άνεργοι, κι όλοι οι άλλοι που υποφέρουν από τις πολιτικές και τους πολιτικούς που στην πραγματικότητα αδιαφορούν για τις ζωές τους, δε θα υπήρχε τόπος για τέτοιες δηλώσεις. Ούτε πολύ περισσότερο για τέτοιες σπατάλες...


Η αναδημοσίευση που ακολουθεί είναι από το iefimerida.gr:


ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΚΑΡΑΜΕΡΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ «ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ»

«Τα 20 εκατ.ευρώ για το γήπεδο της ΑΕΚ εγκρίθηκαν»

Απολύτως ξεκάθαρος ως προς τα 20 εκατ.ευρώ της Περιφέρειας Αττικής για το νέο γήπεδο της ΑΕΚ, ήταν ο Γιώργος Καραμέρος.

Ο αντιπεριφερειάρχης Βορείου Τομέα Αττικής, τόνισε πως το ποσό συμπεριλαμβάνεται στο προϋπολογισμό που εγκρίθηκε για το 2016. Και επεσήμανε πως η Περιφέρεια δεν ήταν ποτέ αρνητική στο γήπεδο της ΑΕΚ. «Την περασμένη Πέμπτη εγκρίθηκε με μεγάλη πλειοψηφία ο προϋπολογισμός των εκτελεστέων έργων της Περιφέρειας Αττικής για το 2016 και περιλαμβάνει το ποσό των 20 εκ. ευρώ για το γήπεδο της ΑΕΚ στη Νέα Φιλαδέλφεια. Βέβαια δεν πρόκειται για ένα απλό ναι ή όχι. Δεν έχει να κάνει μόνο με την Περιφέρεια Αττικής, αλλά έχει να κάνει και με το Υπουργείο, έχει να κάνει με όλες τις διαδικασίες ώστε η ΑΕΚ να γυρίσει σπίτι της με σεβασμό στη νομιμότητα και στο περιβάλλον, όπως επιβάλλει ο νόμος και όχι η Περιφέρεια Αττικής ή οποισδήποτε άλλος φορέας. Εμείς ακόμα και πριν τις εκλογές λέγαμε ότι όπου ήταν γήπεδο, να γίνει γήπεδο. Αυτή είναι μια σταθερή άποψη και δεν αλλάζει.

Εξάλλου αν φτάσουμε να γίνει το γήπεδο, το οποίο προφανώς θα είναι μια μεγάλη επένδυση από την ίδια την ΑΕΚ, κάποια έργα όπως η υπογειοποίηση των οδών Φωκών και Πατριάρχου Ιωακείμ και οι πεζοδρομήσεις πάνω απ” αυτές θα πρέπει να γίνουν από κάποιον δημόσιο φορέα. Και εκεί η Περιφέρεια θα είναι κοντά για να βοηθήσει μια εθλητική εγκατάσταση και κυρίως ένα βιώσιμο περιβάλλον, μια ποιότητα ζωής και για τους κατοίκους της Νέας Φιλαδέλφειας και για τους επισκέπτες αυτής της εγκατάστασης. Οπότε όλοι αυτοί που πόνταραν στο ότι η Περιφέρεια Αττικής είναι αρνητική, έκαναν λάθος».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου