.

.
Πατήστε στην εικόνα για να δείτε το πρόγραμμα

Σάββατο 30 Ιανουαρίου 2016

Ο Γιάννης Σγουρός βγαίνει από αριστερά στη δήθεν αριστερά της Περιφέρειας, η οποία δεν τολμά να σηκώσει το «γάντι» από κάτω…



Ο πρώην περιφερειάρχης Γιάννης Σγουρός, ως επικεφαλής του συνδυασμού του, πήρε το λόγο και τοποθετήθηκε για το συζητούμενο θέμα της έγκρισης της ΜΠΕ του γήπεδου Μελισσανίδη. Προφανώς έχοντας γνώση των συμφωνημένων… μίλησε εκ του ασφαλούς.  

Και πρότεινε στην πλειοψηφία της άλαλης (α)Ρένας Δούρου, τα εξής:

«… και φυσικά να είναι (το γήπεδο) πολλαπλών χρήσεων, όπως το είχα πει, και όπως το γνωρίζω εδώ και 50 χρόνια, και όχι άκριτα έτσι λέμε δεν είναι μέσα, να είναι μέσα απαξάπαντες. Άρα λοιπόν στο χέρι σας είναι, να επιβάλλετε τους όρους. Να είναι για τη νεολαία, να είναι για τα ερασιτεχνικά τμήματα, για τα ερασιτεχνικά σωματεία, να είναι για την ΚΑΕ, να είναι για την ΠΑΕ…»

Νωρίτερα είχε πει το εύλογο,
«Προσωπικά δε  μπορώ να φανταστώ να προχωράει ένα έργο, χωρίς τη συγκατάθεση της τοπικής κοινωνίας, χωρίς να το θέλει ο Δήμος, καθαρά πράγματα…»

Ο Γ. Σγουρός προσπαθώντας να υπερασπιστεί την πολιτική του άποψη, δεν απέφυγε φυσικά τις υπερβολές και τις ανακρίβειες. Ισχυρίστηκε για παράδειγμα πως η συγκεκριμένη ΜΠΕ καθυστέρησε να εγκριθεί 6 χρόνια!!!
Πάλι καλά που δεν έκανε αυτοκριτική, πως ο ίδιος την καθυστέρησε τα 5 από αυτά.

Στο βίντεο που ακολουθεί μπορείτε να δείτε τη σχετική τοποθέτηση του:
        .

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου