.

.
Πατήστε στην εικόνα για να δείτε το πρόγραμμα

Σάββατο 30 Ιανουαρίου 2016

Γήπεδο Μελισσανίδη (ΑΕΚ): Η Αικατερίνη Αδαμοπούλου - Κουτσογιάννη τρομάζει... με τις προϋποθέσεις που θέτει η εισήγηση της περιφέρειας




Η Αικατερίνη Αδαμοπούλου - Κουτσογιάννη επικεφαλής του συνδυασμού που υποστηρίχτηκε από τους ΑΝΕΛΛ, αντικαθιστώντας τον Παύλο Χαϊκάλη, έκανε μια κατά βάση παραληρηματική ομιλία.

Ξεκίνησε την τοποθέτηση της μιλώντας για δικέφαλους αετούς, βυζάντιο, πατριαρχεία και τα τοιαύτα. Διόρθωσε κάποιους που προηγήθηκαν και αναφέρθηκαν σε χαμένες πατρίδες, εξηγώντας τους πως δεν υπάρχουν τέτοιες, αλλά υπάρχουν αλύτρωτες πατρίδες. Ευτυχώς δεν… υπήρχαν συγκυβερνώντες Συριζαίοι στην αίθουσα να το ακούσουν.

Εμφανίστηκε ακόμη και οπαδός του σχεδίου Γρανίτσα. Βρήκε και αυτή πως έχουν ταλαιπωρήσει πολύ την ΑΕΚ. Παρότι όπως είπε στο παρελθόν ήταν αναπληρωτής νομάρχης, και ήθελε πολύ να γίνει το γήπεδο της ΑΕΚ, δεν εξήγησε γιατί δεν έκανε κάτι γι΄ αυτό.

Ενδιαφέρον είχε και πως έχει αποτυπωθεί στη μνήμη της, το ποιοι ξεσηκώθηκαν τότε, ενάντια στο σχέδιο. Οι σουβλακερί και ο εμπορικός κόσμος…

Χαρακτήρισε τεράστιες τις ζημιές από το σεισμό του ΄99 στο Νίκος Γκούμας, και πρόσθεσε πως ο διοικητής της Κηφισιάς έβαζε με τεράστια ευθύνη την υπογραφή του για να γίνουν οι αγώνες μέσα σε ένα ετοιμόρροπο γήπεδο. Μετά είπε για τη σίγουρη χρηματοδότηση από το Γρανίτσα!!! Και για μια τότε τρέχουσα(!) καλπάζουσα κυβέρνηση.

Τέλος την… τρόμαξαν οι προϋποθέσεις που έθεσε η θετική εισήγηση της Περιφέρειας

Με βάση τους ισχυρισμούς της, θα έπρεπε να παρέμβει εισαγγελέας για το… γεγονός που  περιέγραψε. Ότι δηλαδή η ίδια και ο διοικητής της Κηφισιάς είχαν επίγνωση πως το γήπεδο ήταν ετοιμόρροπο, και παρόλα αυτά άφηναν τους οπαδούς να προσέρχονται στα παιχνίδια με κίνδυνο να χαθούν εκατοντάδες ζωές!

Δεν είναι τυχαίο το κατάντημα της πολιτικής μας ζωής…
       .

1 σχόλιο: