.

.
Πατήστε στην εικόνα για να δείτε το πρόγραμμα

Κυριακή 31 Ιανουαρίου 2016

Αυτά πρέπει να γίνουν για να υπογράψει ο Σκουρλέτης – Τα λάθη των συνεργατών του Μελισσανίδη


Το aek24hours.gr ήταν το μοναδικό Μέσο ενημέρωσης πριν καιρό που επικοινώνησε με τον Υπουργό ΠΑΠΕΝ, Πάνο Σκουρλέτη για να τον ρωτήσει αν χρειάζεται μόνο η υπογραφή του για να ξεκινήσουν τα έργα στη Νέα Φιλαδέλφεια. Την αναδημοσίευση δυστυχώς την είδαμε μόνο στο aek-watch και σε κανένα άλλο Μέσο ενημέρωσης που ασχολείται με θέματα της ΑΕΚ, λες και δεν ήταν κάτι σημαντικό αυτό που γράφαμε.
Λίγο καιρό μετά και συγκεκριμένα τις τελευταίες μέρες, καλλιεργείται το θέμα ότι το γήπεδο μπορεί να προχωρήσει ακόμα κι αν υπάρχει στον… αέρα η αγωγή του μέλους της Ερασιτεχνικής για την παράνομη Γ.Σ. που δίνει για 49 χρόνια την έκταση του οικοπέδου της ΑΕΚ στην εταιρία «Δικέφαλος 1924». Το γήπεδο λοιπόν δεν μπορεί να προχωρήσει από τη στιγμή που έχει κατατεθεί αγωγή στα δικαστήρια και εκκρεμεί. Το είχαμε γράψει και σας το θυμίζουμε ξανά!


Ενώ μέσα σε όλα ο πρόεδρος της ΠΑΕ, Ευάγγελος Ασλανίδης χαρακτηρίζει «κουτό» το μέλος της «Μάνας ΑΕΚ» για την κίνηση που έκανε (να μην πούμε την πραγματική έκφραση που χρησιμοποίησε). Πάντως αυτό που ξέρουμε είναι πως για τον ίδιο άνθρωπο, ο κ. Γεράσιμος Έρτσος στο βιβλίο του για την ιστορία του γηπέδου της ΑΕΚ, τον χαρακτηρίζει «κινητή βιβλιοθήκη και πανέξυπνο». Βέβαια αυτό είναι ένα άλλο θέμα.

Ερχόμαστε λοιπόν στον κ. Σκουρλέτη. Για να υπογράψει ο Υπουργός και σύμφωνα με την ιστοσελίδα «aek-watch», αλλά και με αυτά που τσεκάραμε κι εμείς πρέπει όλες οι εισηγήσεις των υπηρεσιών του Υπουργείου (και της Νομικής) να είναι θετικές. ꞊» Η Νομική υπηρεσία του Υπουργείου για να εισηγηθεί έχει ζητήσει να της προσκομιστεί το Ιδρυτικό Καταστατικό της Ερασιτεχνικής το οποίο μνημονεύεται και στο παραχωρητήριο του 1934. ꞊» Στην Ερασιτεχνική (άρα και στην «επίσημη Α.Ε.Κ.) κάνουν ότι δεν καταλαβαίνουν και κατέθεσαν το ισχύον κωδικοποιημένο με τις τροποποιήσεις που έχουν γίνει από τότε και οι οποίες έχουν αλλοιώσει σε μεγάλο βαθμό το αρχικό του περιεχόμενο. Αυτό το έκαναν σκόπιμα προκειμένου έτσι ν’ αποφύγουν την αναθεώρηση των σχεδίων έτσι ώστε να συμπεριληφθούν χώροι και για τα τμήματα της Ερασιτεχνικής. ꞊» Όσο δεν κατατίθεται το Ιδρυτικό Καταστατικό δεν θα υπάρχει εισήγηση της Νομικής υπηρεσίας στον Σκουρλέτη και συνεπώς υπογραφή της Οικοδομικής Άδειας. Όταν κατατεθεί (γιατί δεν μπορεί να γίνει αλλιώς) είναι πάρα πολύ πιθανή η αρνητική εισήγηση.

Όπως βλέπετε αυτά έπρεπε να είχαν λυθεί από τους συνεργάτες του Δημήτρη Μελισσανίδη. Από τους ανθρώπους δηλαδή που ασχολήθηκαν με το έργο και αντί να το βοηθήσουν να πραγματοποιηθεί, λες και το έκαναν με τέτοιο τρόπο, ώστε να το μπλοκάρουν ακόμα περισσότερο. Πραγματικά γεννιούνται ερωτήματα. Ο ίδιος ο ισχυρός άνδρας θα πρέπει να αναλάβει δράση και να ζητήσει εξηγήσεις γιατί τόση καθυστέρηση. Γιατί μπορεί να πιστεύουν στην ΑΕΚ ότι το μοναδικό πρόβλημα είναι η Κυβέρνηση, αλλά μήπως της δίνουν πατήματα;

Αυτά για την ώρα… Θα επανέλθουμε…

πηγή: aek24hours.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου