.

.
Πατήστε στην εικόνα για να δείτε το πρόγραμμα

Τετάρτη 17 Φεβρουαρίου 2016

Η «ρακένδυτη» Ερασιτεχνική ΑΕΚ, αντί να στηρίξει τα υπό διάλυση τμήματα της, ιδρύει 10 νέα

Τα γραφεία της Ερασιτεχνικής ΑΕΚ - εικόνα από το aek-live.gr
Δημοσίευμα του aek365.com μας πληροφορεί, πως η μισοδιαλυμένη Ερασιτεχνική ΑΕΚ που χρωστάει παντού, δημιουργεί δέκα (10) νέα τμήματα. Η έκρηξη δημιουργίας… πιθανότατα κρύβεται πίσω από μια λεπτομέρεια με ουσία…  Όπως αναφέρει το δημοσίευμα, «…δεν θα επιβαρύνουν την Ερασιτεχνική οικονομικά…».

Αυτό σημαίνει πως τα άλλα «κοστοβόρα» τμήματα, μπορούν να συνεχίσουν να διαλύονται μέχρι να εξαφανιστούν. Και η Ερασιτεχνική ΑΕΚ, να διατηρεί  δυο τουλάχιστον από τα νέα, που δε θα έχουν κόστος για τη λειτουργία της. Κάτι τέτοιο εξασφαλίζει την απρόσκοπτη λειτουργία της ΠΑΕ ΑΕΚ, καθώς τηρείται η ρήτρα του νόμου που απαιτεί, την ύπαρξη δυο τουλάχιστον ερασιτεχνικών τμημάτων. 

Στην ίδια λογική και να μου το θυμηθείτε, τα τμήματα αυτά, θα "στεγαστούν" στην "Αγιά Σοφιά". Καθώς με τον τρόπο αυτό θα ισχυρίζονται πως πλέον θα στεγάζονται 10 τμήματα της Ερασιτεχνικής στο γήπεδο Μελισσανίδη. Με τον τρόπο αυτό θα επιχειρήσουν να ξεπεράσουν τυπικά και το εμπόδιο που λέει ότι δεν εκδίδεται άδεια οικοδομής, όσο δε στεγάζονται τα τμήματα της Ερασιτεχνικής. Προφανώς αυτή είναι και η κύρια αποστολή της δημιουργίας τους...
 
Ακολουθεί η αναδημοσίευση από το aek365.com:
 

Διαβάστε όλες τις λεπτομέρειες για τα δέκα νέα τμήματα που αποφάσισε να ιδρύσει η Μάνα ΑΕΚ

Σε μία σπουδαία κίνηση για την αναβάθμιση της Ερασιτεχνικής ΑΕΚ, δίνοντας τη δυνατότητα σε πολλά νέα παιδιά να στραφούν στον αθλητισμού, προχώρησε η Μάνα ΑΕΚ.

Σε ΔΣ που θα γίνει, θα εκριθεί και τυπικά η απόφαση να ιδρυθούν 10 νέα αθλήματα που όμως δεν θα επιβαρύνουν την Ερασιτεχνική οικονομικά στον προϋπολογισμό της, όμως, και φυσικά θα ανήκουν στην ΑΕΚ. Όλοι οι άνθρωποι με τους οποίους είχε επαφές εδώ και καιρό η Ερασιτεχνική και ο Αλέξης Αλεξίου έχουν καταθέσει το πλάνο τους, έχουν εξασφαλιστεί οι χώροι που θα γίνονται προπονήσεις και αγώνες για όλα τα νέα τμήματα, αλλά και πως θα συντηρηθούν οικονομικά. Τα νέα τμήματα που προχωράει στην ίδρυσή τους η Ερασιτεχνική ΑΕΚ είναι: Γυμναστικής, Υγρού Στίβου, Άρσης Βαρών και Δυναμικού Τριάαθλου, Τάε Κβο Ντο, Πάλης, Βραζιλιάνικου Ζίου Ζίτσου, Αντισφαίρισης, Αντιπτέρισης, Ράγκμπυ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου