.

.
Πατήστε στην εικόνα για να δείτε το πρόγραμμα

Σάββατο 27 Φεβρουαρίου 2016

Εμισθο στέλεχος της Ν.Δ με τον μηνιαίο αστρονομικό μισθό των 18.450 ευρώ ο φερόμενος επικεφαλής των εκβιαστών Μαυρίκος


Tο είχε προαναγγείλει ο αρχισυντάκτης της εφημερίδας «Παραπολιτικά –στην τηλεόραση του «Ε» και το είχαμε αναφέρει σε ανάρτησή μας- και σήμερα βλέπει το φως της δημοσιότητας, με περισσότερες πληροφορίες. Ότι δηλαδή ο φερόμενος σαν επικεφαλής του κυκλώματος των δημοσιογράφων – εκβιαστών εκδότης της «Ακρόπολης», Τάκης Μαυρίκος, ήταν στο pay roll της Νέας Δημοκρατίας, επί ηγεσίας της από τον Αντώνη Σαμαρά.  Είναι μια τεράστια αποκάλυψη και δημιουργεί πελώρια ερωτηματικά ειδικά αν ισχύει το δημοσίευμα της εφημερίδας ότι η μηνιαία αμοιβή του Μαυρίκου ανερχόταν στο αστρονομικό ποσοστό 18.450 ευρώ!
Τι είδους υπηρεσίες πρόσφερε, στην Ν.Δ, ο κατηγορούμενος σαν εκβιαστής εκδότης που δικαιολογούσε το υπέρογκο ποσό που λάμβανε;


(Εχει αναφερθεί και στο παρελθόν, ότι ο εξ’ απορρήτων σύμβουλος του τότε πρωθυπουργού Κ. Μητσοτάκη, περιβόητος «στρατηγός» N. Γρυλλάκης είχε λάβει τεράστια ποσά, από την Ν.Δ –πιθανόν να θυμάστε την εμπλοκή του μαζί με τον Μαυρίκη στο σκάνδαλο των τηλεφωνικών υποκλοπών το 1992- κάτι που όμως δεν αποδείχτηκε με στοιχεία, ενώ οι εμπλεκόμενοι και σ’ αυτό το σκάνδαλο δεν λογοδότησαν ποτέ).
Ηταν η εποχή, το 1994, που η κυβέρνηση ΠΑΣΟΚ προχώρησε παρασκηνιακά με την Ν.Δ  στο «συμψηφισμό σκανδάλων» όπως ανέφεραν τότε τα δημοσιεύματα.

Σήμερα όμως τέτοια περιθώρια δεν υπάρχουν. Αν αύριο η εφημερίδα παρουσιάσει ντοκουμέντα που θεμελιώνουν τον ισχυρισμό της μένει έκθετος ο Α. Σαμαράς και αναμένουμε να δούμε τι δικαιολογίες θα βρει για να αντιμετωπίσει αυτή την αποκάλυψη. Κι αυτό γιατί κανένας δεν μπορεί να δεχθεί ότι η Ν.Δ μισθοδοτούσε τόσο αδρά ένα άτομο για να της προσφέρει «νορμάλ» «κομματικές υπηρεσίες.

πηγή: tsak-giorgis.blogspot.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου