.

.
Πατήστε στην εικόνα για να δείτε το πρόγραμμα

Τετάρτη 24 Φεβρουαρίου 2016

Συνάντηση του Δήμου με την "Κτιριακές υποδομές" (πρώην ΟΣΚ) για το 3ο Γυμνάσιο - Λύκειο



ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

«Συνάντηση με τις «Κτιριακές Υποδομές» για την ανέγερση του 3ου Γυμνασίου- Λυκείου»

Συνάντηση πραγματοποιήθηκε σήμερα Τρίτη 23 Φεβρουαρίου μεταξύ του Δημάρχου Φιλαδέλφειας- Χαλκηδόνος, Άρη Βασιλόπουλου και της Προέδρου των «Κτιριακών Υποδομών Α.Ε» Ι. Κοντούλη. 
Από την πλευρά του Δήμου στη συνάντηση συμμετείχαν επίσης ο Πρόεδρος της Δευτεροβάθμιας Σχολικής Επιτροπής, κ. Γ. Ανεμογιάννης, ο Πρόεδρος της Ένωσης Γονέων, κ. Τ. Κωνσταντινίδης, από την Επιτροπή διεκδίκησης ο κ. Γ. Οικονόμου, καθώς και ο τεχνικός σύμβουλος του Δημάρχου, κ. Κ. Μπαρούτας. 

Εκ μέρους του Δήμου τέθηκε η ανάγκη επίσπευσης των διαδικασιών ένταξης του έργου στο ΠΕΠ Αττικής, ώστε να ξεκινήσει άμεσα η ανέγερση των νέων σχολείων.

Από την πλευρά των Κτιριακών Υποδομών, υπήρξε ταύτιση απόψεων όσο αφορά την αναγκαιότητα του έργου και την ωριμότητά του και δόθηκε πλήρης διαβεβαίωση ότι είναι σε εξέλιξη όλες οι απαιτούμενες ενέργειες, προκειμένου το σχολείο να χρηματοδοτηθεί και να δημοπρατηθεί το ταχύτερο δυνατό. 

Ως Δήμος, όπως και όλο το προηγούμενο διάστημα, θα βρισκόμαστε σε διαρκή επαφή με τη διοίκηση των Κτιριακών Υποδομών, προκειμένου να παρακολουθούμε την εξέλιξη του έργου και να ενημερώνουμε του πολίτες. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου