.

.
Πατήστε στην εικόνα για να δείτε το πρόγραμμα

Τετάρτη 24 Φεβρουαρίου 2016

Ξεκίνησε τα τηλέφωνα ο Αλεξίου για να βρει συμμάχους στην Ερασιτεχνική


Μάριος Ματσάνκος
 
Το τελευταίο διάστημα ακούγεται εντονότατα ότι στα μέσα Μαρτίου θα πραγματοποιηθεί Γενική Συνέλευση για τη δημιουργία 10 νέων τμημάτων της ΑΕΚ. Πάνω σε αυτό, ο πρόεδρος της Ερασιτεχνικής, Αλέξης Αλεξίου, έχει ξεκινήσει τα τηλέφωνα και προσπαθεί να βρει συμμάχους για να πάρει ξανά την προεδρία της «Μάνας ΑΕΚ», ξεχνώντας βέβαια ότι στη Γ.Σ. θα πρέπει να εμφανίσει ισολογισμούς τριών ετών (2013, 2014, 2015).
Την ίδια στιγμή, πληροφορίες αναφέρουν πως μέλη της Ερασιτεχνικής έχουν πλησιάσει τον Ανδρέα Ανατολιώτακη να κατεβάσει ψηφοδέλτιο και να αναλάβει την προεδρία της Ερασιτεχνικής. Ο πρώην πρόεδρος της ΑΕΚ, έχει ενδοιασμούς και θα αποφασίσει την τελευταία στιγμή αν θα κατεβάσει ψηφοδέλτιο.


Όλα αυτά μέσα σε ένα κλίμα που βρίσκει τα τμήματα της Ερασιτεχνικής υπό διάλυση και τους εφόρους να μην μιλάνε παίζοντας το παιχνίδι της σιωπής και της συνενοχής. Άλλωστε, οι έφοροι της «Μάνας ΑΕΚ» δεν θέλουν τον έλεγχο στα οικονομικά των τμημάτων τους και δεν θα διστάσουν ακόμα να ψηφίσουν τον Αλέξη Αλεξίου προκειμένου να γκρινιάζουν πίσω από την πλάτη του και μπροστά να του χαϊδεύουν τα αυτιά.

Ωστόσο, ερωτηματικό αποτελεί ο κόσμος της ΑΕΚ. Τι θα πράξουν δηλαδή όσοι είναι μέλη της Ερασιτεχνικής και δεν θέλουν να βλέπουν τα τμήματα σε αυτή την κατάσταση. Αυτοί που πραγματικά αγαπάνε την ΑΕΚ του ρομαντισμού. Σε μια κατάσταση αφανισμού και με την προσμονή της κατασκευής του γηπέδου στη Νέα Φιλαδέλφεια που δεν θα έχει ούτε ένα τμήμα της ΑΕΚ, τα ερωτήματα που υπάρχουν είναι πολλά. Οι επόμενες μέρες θα βγάλουν σίγουρα ειδήσεις…

πηγή: aek24hours.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου