.

.
Πατήστε στην εικόνα για να δείτε το πρόγραμμα

Δευτέρα 28 Μαρτίου 2016

ΜΑΡΔΑΣ Ο ΑΘΛΙΟΣ: ΜΕΤΑΧΕΙΡΙΣΗ ΣΤΟΥΣ ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ ΑΝΑΛΟΓΑ ΜΕ ΤΟ ''ΠΟΥΓΓΙ'' ΤΟΥΣ!!!


ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΣΑΫΛΟΚ, Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΣΙΠΡΑ  

ΜΑΡΔΑΣ: ''ΕΥΝΟΪΚΗ ΜΕΤΑΧΕΙΡΙΣΗ ΠΑΡΑΜΟΝΗΣ ΣΤΟΥΣ ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ ΠΟΥ ΕΠΕΝΔΥΟΥΝ ΑΠΟ 250.000 ΕΥΡΩ''

''Η δουλειά μας είναι να βρίσκουμε επενδύσεις'', δήλωσε κυνικά στην τηλεόραση του Skai και στην εκπομπή του Γιώργου Αυτιά, ο υφυπουργός Εξωτερικών Δημήτρης Μάρδας. Και συνέχισε απτόητος: ''σε αυτό το πλαίσιο θα προχωρήσουμε σε μία καταγραφή του οικονομικού προφίλ των προσφύγων ώστε να διαπιστώσουμε ποιοι από αυτούς έχουν καταθέσεις στο εξωτερικό και θέλουν να επενδύσουν στη χώρα''.  

Και ο άθλιος Μάρδας, για να μην αφήσει περιθώριο αντιμετώπισης των όσων ξεστόμισε, πρόσθεσε, με μια λογική πλήρους αναισθησίας, λέγοντας χαρακτηριστικά και συγκεκριμένα ''εάν υπάρχουν κάποιοι πρόσφυγες που έχουν τη δυνατότητα να επενδύσουν στη χώρα από 250.000 ευρώ, θα έχουν ευνοϊκή μεταχείριση παραμονής''!!!  

Ξέρουμε ότι η κυβέρνηση Τσίπρα, συνομολογώντας το τρίτο καταστροφικό μνημόνιο, άνοιξε το δρόμο της ενσωμάτωσης της στην πολιτική και κοινωνική βαρβαρότητα.  

Πίστεψαν, όμως, κάποιοι ότι θα είχε κάποια ''κρατήματα'' και κάποιες ''αναστολές''.

Δεν υπολόγισαν, όμως, αρκούντως αυτοί οι φίλοι/ες μας ότι η ''Αριστερά'' που ξεπερνάει το ''ρουβίκωνα'', ακολουθεί μια πορεία εξευτελισμού και ξεπεσμού που δεν γνωρίζει όρια.  

Έτσι, λοιπόν, η κυβέρνηση Τσίπρα, υπογράφοντας και εφαρμόζοντας μνημόνιο, έλυσε τα φρένα και δεν έχει πλέον κανένα όριο στον κατηφορικό της δρόμο.  

Οι επενδυτές και οι αγορές βρίσκονται, γι 'αυτήν την κυβέρνηση της μετάλλαξης, πάνω απ' όλα και πρέπει, χωρίς έλεος και χωρίς αναστολές, να αναζητούνται παντού, να τυγχάνουν τιμών και προνομίων και να προσκυνούνται ως ευεργέτες.

Ακόμα και οι πρόσφυγες και ίσως πολύ περισσότερο οι πρόσφυγες, πρέπει, κατά την κυβέρνηση, που ξεπερνά και το πιο ακραίο όριο άγριου νεοφιλελευθερισμού, να αντιμετωπίζονται ανάλογα με το ''πουγγί'' τους.  

Οι φτωχοί και οι εξαθλιωμένοι πρόσφυγες, μαζί με τα ανήλικα παιδιά τους, τους γέρους και ανάπηρους, στα τάρταρα, στις ''δομές κράτησης'' (φυλακές) και στις ανά την Ελλάδα Ειδομένες, ενώ οι πλούσιοι θα πρέπει, κατά την κυβέρνηση, να ''εκβιασθούν'', προκειμένου να βάλουν το χέρι στην τσέπη και να γίνουν ''επενδυτές'' στο ''προτεκτοράτο'', με αντάλλαγμα την ευνοϊκή μεταχείριση τους ακόμα και την πολιτογράφηση τους στην ''αποικία''. Αυτό είναι το καινούργιο διεθνές δίκαιο, το οποίο συνδέεται με το βάθος της τσέπης!

Υ.Γ: Στις δηλώσεις Μάρδα υπήρξαν πολλές αντιδράσεις. Εξαιρετική εντύπωση προκαλούν οι αντιδράσεις των μνημονιακών κομμάτων, τα οποία δεν θεωρούν ότι από τις δηλώσεις Μάρδα προσβάλλεται η ανθρωπιά του ελληνικού λαού αλλά η έννοια του επενδυτή!!! Δυστυχώς, η βαρβαρότητα έχει κατακλύσει την κυρίαρχη πολιτική ζωή (και όχι μόνο!) σε τέτοιο βαθμό, που προκαλεί βαθύτατα αισθήματα ντροπής και αποστροφής, σε όσους ακόμα προσπαθούν να διατηρήσουν στοιχειωδώς την ανθρώπινη όψη τους.

ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΕΡΓΟΣ

πηγή: iskra.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου