.

.
Πατήστε στην εικόνα για να δείτε το πρόγραμμα

Κυριακή 27 Μαρτίου 2016

Γήπεδο Μελισσανίδη (ΑΕΚ): Απόλυτο οικονομικό αδιέξοδο για "Αγιά Σοφιά"



Η υπόθεση θυμίζει έντονα το δούλεμα στους οπαδούς του ΠΑΟ πριν μερικά χρόνια


Ένα ακόμη δημοσίευμα, από τα πολλά που έχουν προηγηθεί και μιλάνε για δήθεν επενδυτές για το επιχειρηματικό σχέδιο Μελισσανίδη, προστέθηκε στα προηγούμενα.

Το onsports.gr μας πληροφορεί πως κάποιοι που... είχαν υποσχεθεί να χρηματοδοτήσουν το σχέδιο του, τώρα κάνουν πίσω. Και εκείνος αφού δε θέλει να βάλει μία για το γήπεδο, όπως ακριβώς κάνει και με την ομάδα, στρέφεται προς Αραβία μεριά.  Για να βρει τα κεφάλαια που δε θέλει ο ίδιος να επενδύσει.

Στην πραγματικότητα προσπαθεί με το νέο παραμύθι που διαρρέεται, να αγοράσει κι άλλο χρόνο από τους οπαδούς. Μήπως κι εκτός από τους τελευταίους που είναι οι αιμοδότες του σχέδιου, και το δημόσιο χρήμα που θα ρεύσει άφθονο,  βρεθούν κορόιδα να επενδύσουν.  

Εκτός κι αν και αυτή η νέα διαρροή, είναι ένας ακόμη σταθμός στο δρομολόγιο Φιλαδέλφεια - Μαρκόπουλο…                                                                                                                                                                                           


Η αναδημοσίευση που ακολουθεί είναι από το onsports.gr:


Ο Μελισσανίδης μιλάει με Άραβες για την «Αγιά Σοφιά»!



ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Πολύ σοβαρές επαφές σε εξέλιξη. Η χρηματοδότηση του γηπέδου σε πρώτο πλάνο για τον «Τίγρη».

Σύμφωνα με εγκυρότατη πηγή του OnSports σας αποκαλύπτουμε ότι το θέμα του νέου γηπέδου της ΑΕΚ έχει περάσει πλέον στη φάση της εξεύρεσης χρηματοδοτών. Αυτό σημαίνει αυτομάτως δύο πράγματα: Πρώτον ότι νιώθουν βεβαιότητα στην Ένωση ότι δεν θα κολλήσουν πια σε γραφειοκρατία ζητήματα και δεύτερον ότι δρομολογούν την έναρξη των εργασιών άμεσα.

Βάσει των πληροφοριών μας λοιπόν ο Δημήτρης Μελισσανίδης αυτές τις μέρες είχε σοβαρή συζήτηση με εκπροσώπους επενδυτών από την Αραβία. Μάλιστα μάθαμε ότι δεν αποκλείεται σύντομα να υπάρξει και δικό του ταξίδι (ακούγεται για το Ντουμπάι), προκειμένου εκεί να μπούνε οι βάσεις για την επικείμενη συνεργασία.

Οι ίδιες πηγές μας ανέφεραν ότι ο επιχειρηματίας εδώ και κάποιους μήνες έχει αρχίσει να ψάχνεται έντονα με την χρηματοδότηση του νέου γηπέδου. Αξίζει α σημειωθεί, πως μας επισημάνθηκε, ότι παρουσιάζεται απογοητευμένους από κάποιους.... φίλους, οι οποίοι αλλιώς τα έλεγαν στην αρχή κι αλλιώς τα είπαν τελευταία.

Δηλαδή νιώθει ότι τον «πρόδωσαν» και δεν έχουν διάθεση να τον στηρίξουν (οικονομικά) στο βαθμό που αρχικά εκείνος υπολόγιζε.

Αλλά ο Μελισσανίδης δεν είναι άνθρωπος που τα βάζει κάτω με μια δυσκολία. Σηκώνει το κεφάλι και προχωράει και πάντα βρίσκει τον τρόπο να φέρνει σε πέρας τα πρότζεκτ που αναλαμβάνει. Κι έτσι σκοπεύει να κάνει και με το γήπεδο.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου