.

.
Πατήστε στην εικόνα για να δείτε το πρόγραμμα

Παρασκευή 25 Μαρτίου 2016

Τινάζει την μπάνκα στον αέρα ο Μελισσανίδης!

Η ΑΕΚ επιβεβαίωσε το ενδιαφέρον για τον Φαν ντερ Φάαρτ και ο Τίγρης είναι έτοιμος να προσφέρει χρυσάφι για να τον φέρει στην Ελλάδα. Διαβάστε τα ποσά και θα ...ζαλιστείτε! 


Ο Δημήτρης Μελισσανίδης έχει ξεκαθαρίσει πολλές φορές ότι θέλει η ΑΕΚ τη νέα σεζόν, με την επιστροφή στη Σούπερ Λιγκ, να πρωταγωνιστήσει. Γι΄ αυτό σκοπεύει να προχωρήσει σε ηχηρές μεταγραφές που θα αλλάξουν το επίπεδο της ομάδας και θα την κάνουν ικανή να διεκδικήσει το πρωτάθλημα. 

Το αφεντικό της Ένωσης ετοιμάζεται, λοιπόν, να καταθέσει μία μυθική πρόταση για να φέρει στην Ελλάδα έναν ποδοσφαιριστή πολύ μεγάλης αξίας. Ο λόγος, φυσικά, για τον Ράφαελ Φαν ντερ Φάαρτ, ο οποίος βρίσκεται πολύ ψηλά στη λίστα της ΑΕΚ, όπως επιβεβαιώθηκε και χθες από επίσημα χείλη του συλλόγου. 

Όπως αναφέρουν αποκλειστικές πληροφορίες του SportDog, ο Ολλανδός άσος βρίσκεται εδώ και αρκετό καιρό στο στόχαστρο των Κιτρινόμαυρων και, μάλιστα, έχει γίνει ήδη η πρώτη διερευνητική κρούση προς τον εκπρόσωπό του, προκειμένου να διαπιστωθεί αν ο παίκτης είναι θετικός να παίξει ποδόσφαιρο στη χώρα μας. 

Το μήνυμα που έχει πάρει η ΑΕΚ από την πλευρά του διεθνούς μέσου είναι θετικό αρκεί να ικανοποιηθεί οικονομικά. Οι απαιτήσεις του έμπειρου μέσου κυμαίνονται στα 2,5 εκατομμύρια ευρώ το χρόνο καθαρές αποδοχές συν 1 εκατομμύριο μπόνους υπογραφής επειδή είναι ελεύθερος. Μιλάμε, φυσικά, για ένα αστρονομικό ποσό, το οποίο ωστόσο ο ηγέτης της ΑΕΚ είναι διατεθειμένος να καλύψει σε μεγάλο βαθμό! 

Όπως είναι φυσικό, ο ισχυρός άνδρας της Ένωσης δεν μπορεί να δώσει αυτά τα χρήματα στον Ολλανδό, αλλά έχει την πρόθεση να καταθέσει μια εξίσου πολύ μεγάλη πρόταση για να ανταγωνιστεί τους υποψήφιους μνηστήρες. Αυτή τη στιγμή ενδιαφέρον για τον Φαν ντερ Φάαρτ έχουν εκφράσει οι Σαουθάμπτον, Άγιαξ, Μπεσίκτας, ενώ ο έμπειρος άσος έχει απορρίψει ήδη μια πρόταση από τη Ρωσία που δεν τον ικανοποιούσε.

27.05.2015
 
πηγή:  sportdog.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου