.

.
Πατήστε στην εικόνα για να δείτε το πρόγραμμα

Κυριακή 24 Απριλίου 2016

Μια δημόσια ερώτηση, γυρεύει μια δημόσια απάντηση - Ξαναγράφτηκε στη Νέα Δημοκρατία ο Χάρης Τομπούλογλου, και ψήφισε στις εκλογές της;



Αμέσως μετά τη σύλληψη με «τη γίδα στη πλάτη» παραμονή Χριστουγέννων του ΄13, των προσφάτως καταδικασθέντων σε πολύχρονες ποινές φυλάκισης, Χάρη Τομπούλογλου και Χρήστου Τριανταφύλλου, η Νέα Δημοκρατία διέγραψε με επίσημη ανακοίνωση της τον πρώτο.

Επειδή το τελευταίο διάστημα μας καταγγέλεται, από πρόσωπα που πράγματι γνωρίζουν περισσότερο από μας, τα της Νέας Δημοκρατίας. Επειδή πολλοί μας έχουν πει ότι οι παραπάνω δραστηριοποιήθηκαν έντονα στις τελευταίες εκλογές στην Τοπική Οργάνωση της πόλης μας. Μάλιστα ορισμένοι λένε πως ο Χάρης Τομπούλογλου, ήταν ο θριαμβευτής της άτυπης αναμέτρησης, με τους εκπροσώπους του Γιώργου Αράπογλου στο κόμμα. Και τέλος επειδή εσχάτως μερικοί επιμένουν να μας λένε, ότι ξαναγράφτηκε στο κόμμα και μάλιστα ψήφισε.

Ρωτάμε, για να μην έρπουν φήμες και βγαίνουν λάθος συμπεράσματα, κάθε αρμόδιο, κεντρικά και τοπικά. Ξαναγράφτηκε ο Χάρης Τομπούλογλου στη Νέα Δημοκρατία, και ψήφισε στις εκλογές; Εννοείται πως αμέσως θα δημοσιεύσουμε οποιαδήποτε απάντηση λάβουμε.

1 σχόλιο:

  1. Σα γραμματόσημο. Όσο τον φτύνεις τόσο κολλάει. Είναι πολλά τα λεφτά (χ)άρη. Σωστά;

    ΑπάντησηΔιαγραφή