.

.
Πατήστε στην εικόνα για να δείτε το πρόγραμμα

Σάββατο 23 Απριλίου 2016

Θέλει να πολεμήσει τον Πογέτ η ΑΕΚ – Δεν τον έδιωξε όμως η ίδια;


Τι μπορεί να κάνει ο άνθρωπος για να μη πληρώσει...


Η αναδημοσίευση που ακολουθεί, είναι από το aek24hours.gr:

Μπορεί ο Γκουστάβο Πογέτ να αποτελεί παρελθόν από την ΑΕΚ, ωστόσο, ανακοίνωση για τη λύση της συνεργασίας των δυο πλευρών δεν έχει βγει. Υπάρχουν ακόμα ανοιχτά μέτωπα και η διοίκηση της Ένωσης θα προσπαθήσει να τα κλείσει, πολεμώντας τον Ουρουγουανό.

Στην ΑΕΚ υποστηρίζουν ότι η συμπεριφορά του Γκας ήταν αντιεπαγγελματική επειδή έφυγε μία μέρα πριν τον τελικό. Ωστόσο, όπως θυμόμαστε όλοι μας, ο Πογέτ δεν έφυγε μόνος του. Ο Δημήτρης Μελισσανίδης έδωσε εντολή στον Ντούσαν Μπάγεβιτς να πάει στο ξενοδοχείο όπου ήταν η αποστολή της ΑΕΚ και ο Ουρουγουανός τεχνικός στον οποίο είπε να μαζέψει τα πράγματά του και να φύγει. Όπως κι έγινε.


Επίσης, για όσους ξεχνούν, ο Πογέτ είχε βγάλει ανακοίνωση-δήλωση στην οποία έλεγε ότι θα αποχωρήσει από την ΑΕΚ μετά το τέλος της σεζόν, λόγω δημοσιευμάτων που δεν είχαν καμία σχέση με την πραγματικότητα μετά το ραντεβού του εκπροσώπου του με τον Μελισσανίδη.

Η ΑΕΚ λοιπόν ήταν αυτή που πήρε την απόφαση να διώξει τον Πογέτ. Πως λοιπόν θα τον πολεμήσει;

Παρόλα αυτά, στην Ένωση υποστηρίζουν ότι έχουν ενεργήσει με τέτοιο τρόπο που μπορούν να κινηθούν νομικά, κάνοντας καταγγελία στον Πογέτ ακόμα και στη FIFA. Μήπως όμως αυτό θα χαλάσει την εικόνα της ομάδας τώρα που βρίσκεται και στην Elite του Λονδίνου;


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου