.

.
Πατήστε στην εικόνα για να δείτε το πρόγραμμα

Τρίτη 12 Απριλίου 2016

Τι είπε ο Χάρης Τομπούλογλου προς το δικαστήριο που τον καταδίκασε


"Θα αγωνίζομαι μεχρι το τέλος της ζωης μου για να αποδείξω την αθωότητα μου"

Σε ποινή κάθειρξης 8 ετών και τριών μηνών με αναστολή καταδικάστηκε ο Χάρης Τομπούλογλου

ΙΩΑΝΝΑ ΜΑΝΔΡΟΥ

Σε ποινή κάθειρξης 8 ετών και τριων μηνων με αναστολή  καθώς και χρηματική ποινή 40.300 ευρώ καταδίκασε το τριμελές εφετείο κακουργημάτων τον πρωην πρόεδρο του νοσοκομείου παίδων Αγλαία Κυριακού Χάρη Τομπουλουγλου για το "φακελάκι" των 25.000 ευρώ το οποίο φέρεται να ζήτησε για να μην κύρηξει έκπτωτη σε διαγωνισμό διαφημιστική εταιρεία που είχε αναλάβει την προώθηση του προγράμματος για την παιδική παχυσαρκία.

Το δικαστηριο έκρινε ένοχο τον κατηγορουμενο για τα αδικήματα της απόπειρας εκβίασης, της παθητικής δωροδοκίας και της οπλοκατοχης αλλα δεν του έδειξε το δρόμο για τη φυλακή αφού η έφεση του εχει αναστελλουσα δύναμη με τον περιοριστικό όρο της απαγόρευσης εξόδου απο τη χώρα.

Οι δικαστές καταδίκασαν σε 5 έτη κάθειρξης και 7 μήνες με αναστολή στην εφεςη τον συγκατηγορουμενο και στενό συνεργάτη του κ. Τομπουλογλου Χρήστο τριανταφυλλου ενώ έκριναν αθώο τον κατηγορουμενο γιατρό Στέφανο Μιχαλακο.

"Θα αγωνίζομαι μεχρι το τέλος της ζωης μου για να αποδείξω την αθωότητα μου", δήλωσε προς την έδρα ο Χάρης τομπουλογλου μετα την έκδοση της απόφασης.

Νωριτερα οι δικαστές κάνοντας δεκτή την εισαγγελική πρόταση είχαν απορρίψει την αναγνώριση των ελαφρυντικων του προτερου εντίμου βίου και της μετα την τέλεση της πράξης καλή συμπεριφορά που αιτήθηκαν μεςω των συνηγόρων τους οι δυο καταδικασθέντες.

πηγή: kathimerini.gr

3 σχόλια:

  1. Να ζήσουμε να σε θυμόμαστε Χάρη.
    Αιωνία σου η μνήμη. Η πολιτική.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ο ανθρωπος του εντημου πολιτικου βιου και του Θεου...... να καταδηκαστει, μα τοση αδηκια, σ αυτον τον ακαρδο κοσμο.......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Δεν ήταν μούφα το βίντεο; Τί λέτε βρε παιδιά; Απίστευτο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή