.

.
Πατήστε στην εικόνα για να δείτε το πρόγραμμα

Σάββατο 23 Απριλίου 2016

ΓΙΑ ΔΕΣΤΕ ΑΝ ΕΡΧΟΜΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΓΩΝΙΑ

από ...Το φως του φεγγαριού...
 
Κάπου δεν γίνανε σαφώς αντιληπτά αυτά που έγραψα και κάποιοι εγκάθετοι μπήκαν σε διαδικασία αμφισβήτησης, ενώ γίνανε και κάποιοι καβγάδες στο facebook, ερήμην μου, που δεν έχω κάποιο πρόβλημα με αυτό, μέχρι το σημείο οτι είμαι διασκεδαστικός κι οτι γράφω ψέμματα. Φυσικά σε ερωτήσεις υποστηρικτών μου, ποιά είναι τα ψέμματα, επακριβείς απαντήσεις δεν δόθηκαν.
Οπότε πάμε πάλι από την αρχή μέχρι το τέλος, ελπίζοντας να είναι το τελευταίο κείμενο για δήθεν υποστήριξη του Πογιέτ.

1. Υπάρχει κάποιος δημοσιογράφος της ΑΕΚ, που αγνοεί οτι ο Μιλοβάνοβιτς δρα υπονομευτικά για την ΑΕΚ; Κάποιος που αγνοεί οτι ο Ραν Ταν Πλαν έχει πιαστεί σε καμιά δεκαριά βρωμοδουλειές από τον Μελισσανίδη; ΟΠΟΙΟΣ ΥΠΑΡΧΕΙ, ΕΜΠΡΟΣ ΕΔΩ ΜΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ.

2. Πόσες συναντήσεις είχε κάνει ο Πογιέτ με τον Μελισσανίδη; ΕΓΩ ΛΕΩ ΑΚΡΙΒΩΣ ΔΥΟ, ΧΩΡΙΣ ΚΑΝΕΝΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟ. ΤΑ ΓΝΩΣΤΑ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ Ο ΤΙΓΡΗΣ. ΠΛΑΝΑ, ΣΧΕΔΙΑ, ΑΕΡΟΠΛΑΝΑ ΚΑΙ ΟΡΑΜΑΤΑ. ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΜΙΛΑΩ ΕΤΣΙ; ΔΙΟΤΙ ΓΙΑ ΤΟ ΓΗΠΕΔΟ, ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΝΑ ΜΗΝ ΑΣΧΟΛΗΘΟΥΜΕ.


3.  Ο Πογιέτ, με ποιόν μίλαγε από την ΑΕΚ; Ποιός του εξηγούσε την μπουρδελοκατάσταση της χώρας, το προφίλ του εγγυητή, το τι σοι είναι οι Έλληνες παίκτες, τι είναι η ελληνική διαιτησία και τι οι αντίπαλοι; ΚΑΝΕΙΣ. ΜΟΝΟ Ο ΜΙΛΟΒΑΝΟΒΙΤΣ.

4. ΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ ΠΟΥ ΞΕΡΟΥΝ ΤΑ ΤΗΣ ΑΕΚ, ΤΙ ΑΠΟΨΗ ΕΧΟΥΝ ΓΙΑ ΤΟΝ ΜΠΑΓΙΕΒΙΤΣ; ΣΗΜΕΡΑ ΚΡΑΤΟΥΝ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΓΡΑΨΕΙ ΠΑΛΙΟΤΕΡΑ Η ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ ΤΟΝ ΜΕΛΙΣΣΑΝΙΔΗ; ΘΕΛΩ ΞΕΚΑΘΑΡΕΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ.

5. ΣΤΗΝ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΤΗΣ ΔΕΥΤΕΡΑΣ, ΜΕΤΑΞΥ ΜΕΛΙΣΣΑΝΙΔΗ ΚΑΙ ΜΑΤΑ, ΤΙ ΕΙΠΩΘΗΚΕ ΑΠΟ ΜΕΡΙΑΣ ΜΑΣ; Αν δεν τον σεβόμουνα σαν άνθρωπο και σαν προπονητή της ΑΕΚ, θα σου ζητούσα να είχε φύγει χθες. ΑΥΤΑ, ΠΟΙΟΣ ΤΑ ΕΙΠΕ; ΕΛΑ ΡΕ ΚΕΤΣΕΝΤΖΟΓΛΟΥ, ΝΟΥΜΕΡΟ. ΠΟΙΟΣ ΤΑ ΕΙΠΕ; ΤΑ ΕΙΠΕ Ο ΜΕΛΙΣΣΑΝΙΔΗΣ ΠΑΣΙΦΑΝΩΣ ΣΤΟΝ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟ ΤΟΥ ΠΟΓΙΕΤ. ΕΚΤΟΣ ΑΝ ΤΟΥ ΤΑ ΕΒΑΛΕ Η ΩΡΑ ΣΤΟ ΣΤΟΜΑ ΤΟΥ, ΜΕΓΑΛΩΝΟΝΤΑΣ ΤΟΝ ΤΣΑΜΠΟΥΚΑ ΤΟΥ. ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ; ΦΥΣΙΚΑ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ, ΑΦΟΥ ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΠΟΥΣΤΗΔΕΣ ΕΛΛΗΝΕΣ.

6. Αλλά εδώ δεν θεωρώ οτι έγινε πουστιά. Ο ΜΕΛΙΣΣΑΝΙΔΗΣ ΤΑ ΕΙΠΕ ΑΥΤΑ – δικαίωμα του – ΚΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΒΓΑΛΕ ΤΗΝ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ, ΟΤΙ συμφωνήσαμε να τα πούμε μετά τα μπαράζ. ΠΟΙΟΣ ΤΕΛΙΚΑ ΕΙΠΕ ΨΕΜΜΑΤΑ; ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΕΙΠΕ ΤΑ ΛΟΓΙΑ ΑΥΤΑ, Η ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΕΔΩΣΕ ΤΗΝ ΕΝΤΟΛΗ ΣΥΝΤΑΞΗΣ ΤΗΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗΣ; ΤΑΥΤΙΖΟΝΤΑΙ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ Ή ΜΗΠΩΣ Ο ΔΗΜΑΤΟΣ ΕΔΡΑΣΕ ΑΥΤΟΒΟΥΛΩΣ;

7. Ο Μάτα μετέφερε το τέλος της συνεργασίας στον Πογιέτ, ΜΕ ΑΚΡΙΒΩΣ ΑΥΤΑ ΤΑ ΛΟΓΙΑ, που κοινώς σημαίνουν οτι ΟΥΤΕ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΣΕ ΔΕΙ ΣΤΑ ΜΑΤΙΑ ΤΟΥ. ΠΟΙΟΣ ΕΣΚΑΨΕ ΤΟΝ ΛΑΚΚΟ ΤΟΥ ΠΟΓΙΕΤ; ΜΕΤΑΞΥ ΜΕΛΙΣΣΑΝΙΔΗ ΚΑΙ ΠΟΓΙΕΤ, ΠΟΙΟΣ ΠΑΡΕΜΒΑΙΝΕΙ; ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Ο ΜΠΑΓΙΕΒΙΤΣ ΚΙ Ο ΜΙΛΟΒΑΝΟΒΙΤΣ; ΓΙΑ ΠΕΣΤΕ ΜΑΣ ΚΑΝΑΝ ΑΛΛΟΝ.

8. Και πάμε στο σημείο τριβής, που επικεντρώθηκε ο τίποτας, που θα πει εμένα διασκεδαστικό. Έβγαλε ανακοίνωση ο Πογιέτ, για δημοσίευμα της Τετάρτης; ΝΑΙ ΡΕ ΜΑΛΑΚΑ. ΤΟ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ ΑΠΟΦΑΣΙΣΤΗΚΕ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΩΙ, ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΠΟΓΙΕΤ – που απλά είπε λήξη συνεργασίας όπως γίνεται σε κάθε πολιτισμένη χώρα – ΚΙ ΕΝΩ Ο ΠΟΓΙΕΤ ΠΟΥ ΑΚΟΥΣΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΛΟΓΙΑ, ΗΤΑΝ ΜΕ ΤΗΝ ΕΝΤΥΠΩΣΗ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΕΚΤΙΜΗΘΕΙ Η ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥ, ΟΤΙ ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ ΜΕΡΙΚΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΑΚΟΜΑ, ΚΙ ΟΤΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΛΕΕΙ ΨΕΜΜΑΤΑ. ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΨΕΜΜΑΤΑ ΤΟΥ ΠΟΓΙΕΤ; ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΒΡΕΙΤΕ ΤΙΠΟΤΑ ΨΕΜΜΑΤΑ ΣΤΗΝ ΑΕΚ; ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΑ ΓΡΑΦΕΤΕ ΑΛΗΤΕΣ, ΠΟΥ ΑΚΟΜΑ ΚΑΤΑΔΕΧΕΣΤΕ ΝΑ ΣΑΣ ΓΑΜΕΙ ΕΝΑΣ ΣΟΙΜΠΛΕ ΚΙ ΕΠΙΜΕΝΕΤΕ ΟΤΙ ΕΣΕΙΣ ΞΕΡΕΤΕ ΚΑΛΎΤΕΡΑ;

9. ΠΟΙΟ ΡΕ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΛΑΝΟ ΤΟΥ ΜΕΛΙΣΣΑΝΙΔΗ; ΓΙΑ ΠΕΣΤΕ ΤΟ ΜΑΣ ΚΙ ΕΜΑΣ. ΤΟ ΞΕΡΕΤΕ Ή ΞΕΡΕΤΕ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΠΑΙΔΙΚΗ ΧΑΡΑ; ΔΕΝ ΕΙΠΑΜΕ ΝΑ ΜΗΝ ΚΑΛΥΦΘΕΙ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΣΤΙΣ ΑΔΥΝΑΜΙΕΣ ΤΟΥ, ΑΛΛΑ ΕΛΕΟΣ ΠΟΥ ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΟ ΧΑΡΤΖΗΛΙΚΙ ΘΑ ΤΑ ΒΑΛΕΤΕ ΜΕ ΤΟΥΣ ΚΑΝΟΝΙΚΟΥΣ ΠΕΛΑΤΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΕΧΕΤΕ ΤΑ ΜΑΣΤΟΥΡΙΑ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ. ΚΙ ΟΤΑΝ ΛΕΩ ΚΑΝΟΝΙΚΟΥΣ, ΛΕΩ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ 100, ΠΟΥ ΖΗΤΗΣΑΝ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΤΟΥΣ ΠΙΣΩ.

10. ΤΟΝ ΜΕΛΙΣΣΑΝΙΔΗ ΤΟΝ ΘΕΛΕΤΕ ΜΟΝΤΕΡΝΟ Ή ΑΝ ΓΙΝΕΙ ΤΕΤΟΙΟΣ, ΘΑ ΧΑΣΟΥΝ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥΣ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΤΗΣ ΠΙΑΤΣΑΣ; ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ ΔΕ, Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ. ΣΤΑ ΝΟΥΜΕΡΑ ΤΟΥ ΠΕΝΤΟΧΙΛΙΑΡΟΥ ( ΔΡΑΧΜΕΣ ΜΙΛΑΩ ), ΠΟΥ ΛΙΓΟ ΠΡΙΝ ΟΙ ΑΠΟΛΥΜΕΝΟΙ ΤΗΝ ΠΕΣΑΝΕ ΣΤΟΝ ΑΛΑΦΟΥΖΟ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΣΤΟΝ ΜΕΛΙΣΣΑΝΙΔΗ, ΚΙ ΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΣΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ.

Εδώ κλείνω κι επιφυλάσσομαι. Για την συνέχεια. Η ΟΠΟΙΑ ΛΕΕΙ ΟΤΙ Η ΑΕΚ ΘΑ ΠΑΕΙ ΤΟΝ ΠΟΓΙΕΤ ΣΤΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ. ΝΑ ΤΟΝ ΠΑΕΙ Ο ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑΣ ΤΣΙΠΡΑΣ. ΚΑΙ ΝΑ ΣΚΙΣΕΙ ΤΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑ. ΚΑΙ ΝΑ ΠΕΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΘΕΛΗΣΑ ΝΑ ΤΟΥ ΑΝΑΝΕΩΣΩ ΤΗΝ ΣΥΜΒΑΣΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΚΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΒΓΗΚΕ ΚΑΙ ΤΟ ΕΙΠΕ, ΕΝΩ ΕΓΩ ΕΙΧΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΟΤΙ ΘΑ ΤΟΝ ΚΡΙΝΟΥΜΕ ΑΡΓΟΤΕΡΑ. ΠΑΤΕ ΡΕ ΣΤΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ, ΚΑΙ ΠΑΡΤΕ ΚΑΙ ΜΙΑ ΜΑΝΤΡΑ ΑΡΧΙΔΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΚΛΑΣΙΜΟ ΠΟΥ ΘΑ ΦΑΤΕ. ΕΜΠΡΟΣ ΚΑΪΜΑΚΑΜΗ, ΠΟΥ ΟΔΗΓΟΥΣΕ ΑΛΛΟΣ ΤΟ ΤΖΙΠ, ΑΛΛΑ ΜΕΤΑ ΚΩΛΟΤΟΥΜΠΑ.

Λοιπόν παιδάκια, δεν έχουμε ακόμα γνωριστεί. Ούτε σαν προσωπικότητες, ούτε σαν δουλειά. Αλλά κι ούτε σαν Αεκτζήδες. Εμένα Η ΚΡΙΤΙΚΗ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΟΥ ΜΕΛΙΣΣΑΝΙΔΗ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΕΚ ΚΑΤΟΠΙΝ, Η ΔΙΚΗ ΣΑΣ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΚΟ ΤΟΥ ΜΕΛΙΣΣΑΝΙΔΗ, ΚΑΙ ΤΟ ΧΑΡΤΖΗΛΙΚΙ ΠΟΥ ΠΡΟΣΒΛΕΠΕΤΕ ΝΑ ΠΑΙΡΝΕΤΕ ΣΕ ΟΠΟΙΑ ΜΟΡΦΗ ΧΑΟΤΙΚΗΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ. ΑΥΤΗΝ ΠΟΥ ΑΠΟΛΑΜΒΑΝΟΥΝ ΟΙ ΜΑΣΤΟΥΡΗΔΕΣ ΟΤΑΝ ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΔΙΟΙΚΗΣΗ, ΚΑΙ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΤΩΝ ΠΕΛΑΤΩΝ ΤΑ ΧΕΙΡΙΖΕΤΑΙ ΤΟ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ, ΧΩΡΙΣ ΕΛΕΓΧΟ.

ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΑ ΛΕΩ ΧΟΝΤΡΑ ΑΛΛΑ ΑΥΤΟΣ ΕΙΜΑΙ. ΕΣΕΙΣ ΔΕΝ ΛΕΤΕ ΤΙΠΟΤΑ, ΚΙ ΑΠΛΑ ΚΡΙΝΕΤΕ ΤΗΝ ΚΟΥΒΕΝΤΑ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΣΤΗΝ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΑ ΤΗΣ. ΑΛΛΑ ΚΙ ΑΝ ΕΚΑΝΕ UNFAIR O ΠΟΓΙΕΤ, όπως λέτε, ΤΟ ΔΙΚΑ ΣΑΣ UNFAIR ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΠΟΡΕΙΑ ΤΗΣ ΑΕΚ, ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΤΟ ΚΡΙΝΕΙ; ΕΣΕΙΣ; ΠΟΥ ΑΠΛΑ ΕΙΣΤΕ ΑΕΚ ΕΜΜΙΣΘΑ; ΤΙ ΛΕΤΕ ΡΕ; ΕΙΜΑΙ ΠΙΟ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΟΣ ΕΓΩ, ΑΠΛΑ ΑΚΟΜΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΒΡΩ ΤΟΝ ΔΙΚΙΟ ΜΟΥ, ΔΙΟΤΙ ΕΧΕΤΕ ΑΚΟΜΑ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ ΠΟΥ ΣΑΣ ΒΟΛΕΥΕΙ. ΑΛΛΑ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΕΙ; ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΚΙ ΑΥΤΟ. ΤΗΝ ΤΥΧΗ ΤΟΥ ΑΔΑΜΙΔΗ ΘΑ ΕΧΕΤΕ, ΠΡΟΣΩΡΙΝΟΙ ΚΑΙ ΤΥΧΑΡΠΑΣΤΟΙ ΣΥΡΙΖΑΙΟΙ, ΠΟΥ ΒΡΕΘΗΚΑΤΕ ΚΑΙ ΣΤΟ STREET ΕΣΧΑΤΩΣ.

Υγ. Αυτήν την Κυριακή, οι εφημερίδες πότε τυπώθηκαν; Καλά έχουμε απεργία κι ειδκές συνθήκες. Αν δεν είχαμε, οι Κυριακάτικες πότε βγάζουν πρωτοσέλιδα; Μήπως την Πέμπτη; ΝΟΥΜΕΡΟ ΠΟΥ ΘΑ ΜΙΛΗΣΕΙΣ ΕΣΥ ΓΙΑ ΜΕΝΑ. ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΕ ΠΑΙΡΝΕΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΜΑΣΤΟΥΡΩΜΕΝΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥ ΛΕΣ ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΤΡΙΤΗΣ. ΑΝΤΕ ΚΑΙ ΑΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΛΥΣΕΙ ΤΟ ΣΤΑΥΡΟΛΕΞΟ Η ΚΑΝΑΣ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΣ ΠΟΥ ΝΟΜΙΖΕΙ, ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΕΙ. ΠΟΥ ΘΑ ΜΟΥ ΠΕΙΣ Τζορτζ, ΓΙΑ ΤΑ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ. ΑΝΤΕ ΡΕ ΚΕΤΣΕ ΠΟΥ ΕΜΠΛΕΞΕΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΙΝΤΗ.

πηγή: dailytripes.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου