.

.
Πατήστε στην εικόνα για να δείτε το πρόγραμμα

Κυριακή 24 Απριλίου 2016

Ουδεμια συνωμοσια

από The Snitch
 
Ο σερβος ΔΕΝ περιμενε να παει τοσο καλα ο Gus, ειδικα με αυτο το ροστερ που κατερρεε μετα το επικο παιχνιδι στο ταψι,  και αρχισε τη φθορα αρχικα μεσω των παιδιων του Δελλα με το που χαλαρωσαν λιγο τα λουρια απο τα σημαντικα παιχνιδια. ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΑΜΠΑΛΩΝ δηλαδη Πιατελα-Ανεστη-Σοιλεδη + τις 2 μεταγραφες του το μπακακη και το μανταλο.


Αποδειξη χτες ο Μανταλος που ειναι ΤΟΣΟ ΒΛΑΚΑΣ που καρθωθηκε με το καλημερα με την αποδοση του. Ειναι τοσο βλαχακι που δεν περιμενε να ανεβασει ‘σταδιακα’ την αποδοση του αλλα με το καλημερα ηταν αλλος παικτης. Το ιδιο θα δουμε και απο αλλους βεβαια, κυρια απο Μπακακη και Πιατελα και εδω ειμαστε να το ξαναγραψουμε. Εκει βεβαια που χαλαει το σκηνικο ειναι οτι στο πρωτο ματς ακομη και ο Στελιος επαιξε το 4-3-3 και απλα εβγαλε το Αρθρο (το παικταρα) που ειχε 2 πραγματα: Την εμμονη του εγγυητη να παιζει- για να βγαλουμε φαουλ το ψηλο- και την οντως μακρινη καλη πασα του που δεν την εχει ΟΥΔΕΙΣ αλλος  στους 4 CB. Βαλε και το γεγονος οτι ειναι Λατινος και υπηρχε μια πιο κοντινη προσεγγιση οπως και με ολους τους Ισπανοφωνους σχεδον. Στα μειον του ειναι οτι ειναι χειριστος παικτης- αλλα και ποιος δεν ειναι? Ο Κολο δηλαδη σε εχει κρεμασει λιγοτερο? ΠΡΟΣΟΧΗ δε λεω οτι δε μας επιανε η ψυχη μας με το Αρθρο, λεω απλα οι η ψυχη μας, μας πιανει γενικα με τα CB οποιος και να παιζει: Τους ειδαμε με τον κομποτικο τους παικταραδες, μονοι τους τα κολλαγαν. Απο τη αλλη με τον Ισπανο μεσα σε 4 ντερμπυ δεν εφαγες γκολ. Θες απο κολοφαρδια, θες απο ικανοτητα δε ξερω απο τι αλλα αμα δε τρως ενα γκολ σε 4 ντερμπυ τι να του πεις του αλλου? Οτι δεν κανει καλη επιλογη? Απλα βασιζωταν στα χαφ και ειδικα στο ΣΚΥΛΙ που λεγεται Σιμοες και καποιοι μας εγραφαν οτι ειναι ενας μετριος παικτης- το ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΑ ανασταλτικο χαφ στο πρωταθλημα.

Αλλο μισο κλικ, και το πιο ενδιαφερον:

ΞΕΡΑΝΕ οτι αμα ο Gus επαιρνε το κυπελλο και εβγαινε εστω και δευτερος πισω απο το ΠΑΟ (δεν υπαρχει ΠΑΟΚ) ΔΕΝ ΤΟΝ ΚΟΥΝΑΓΕ ΟΥΤΕ Η ΜΕΡΚΕΛ.

Γι αυτο και ξεκινησε απο τη καλλονη και το κομποτορεαλ η φθορα με αποκορυφωμα ΤΟΥΣ ΒΑΛΤΟΥΣ στο ξενοδοχειο. Στο αγωνιστικο παντα. Στο εσωτερικο δεν εχω πληροφορηση για το ποιος εσκαβε το λακο ποιανου. Το μονο που ξερω ειναι οτι ο Δηματος- που μονο επικοινωνια δεν ειναι- ειχε γινει σκια του σε σημειο σπασιματος καρυδιων.

Εμενε ο Gus – εφευγε ο μιλο- αρα μεταγραφες γιοκ για αρχη απο δικα μας παιδια και το χειροτερο: Ο Σερβος εμενε απομονωμενος αρα νομοτελειακα ΤΕΛΕΙΩΜΕΝΟΣ.

Ηδη ο Stevie εχει γραψει πρωτος για το νεο ταλεντο εξ Σερβιας που ο αλλος ΑΠΛΑ ΑΠΕΡΡΙΨΕ, οχι τοσο για το παικτη (σιγα τα ωα να ξοδευτει ενα πενηνταρικο για ενα πιτσιρικο που θα παει στη Β ομαδα), αλλα γιατι ΔΙΑΦΑΝΗΚΕ η νοοτροπια: Αλλα λεγαμε για πεντε (ο Stevie λεει εξι- οκ μικρη η διαφορα) ΠΡΩΤΟΚΛΑΣΣΑΤΟΥΣ , και εσεις μου φερνετε το μυξιαρικο? Αντι δηλαδη να κανουμε προεργασια- ΝΑΙ ΟΝΤΩΣ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ…- ασχολουμαστε πως θα κονομησουμε κανα δεκαρικο? Η μεταγραφη ΔΙΑΨΕΥΣΤΗΚΕ απο αυτους που την εκαναν, αλλα ο παικτης εχει αποκτηθει κανονικα. Για να δουμε ποσο αληθεια λενε- περιμενετε λιγο να δειτε την ανακοινωση. Λαζάρ Τζούροβιτς που έπαιζε στην Τσουκαρίτσκι. Εμεις τους λεμε τσουρουκες στο 8χ8.

Ουδεμια συνωμοσια υπαρχει κυριοι. Απο τη στιγμη που ο εγγυητης εχει επιλεξει το Σερβο, αυτα ειναι τα αναμενωμενα. Η ΑΕΚ λειτουργει σαν παρεα απο 25χρονες γκομενες: κουτσομπολιο- θαψιμο-και ολες την εχουνε πεσει στο φραγκατο γκομενο της παρεας για να περνανε κοτα.  Οταν εισαι εκτος τοπου και χρονου, οταν δεν εχεις επαφη με το αντικειμενο που ασχολεισαι και εχεις μεινει 30 χρονια πισω (η ΑΕΚ ξεκινησε το ηρθαμε στην Α Εθνικη με το….Μπουρουτζικα!!!), οταν το μονο που ξερεις να κανεις ειναι μηχανοραφιες τι περιμενετε να δειτε?

Εκανε κατι αλλο 30 χρονια και δε το ειδαμε? ΟΠΟΙΟΣ ειχε παραπανω απο αυτον αξια  αυτοματα γινωταν εχθρος αντιπαλος και επεφτε το αναλογο θαψιμο. Απο τον Οκονσκι μεχρι το Ζιοβανι το Καρεμπε το Ζαχοβιτς (καλα αυτος ηταν και ψυχακιας) το Μπατιστα  το Ντεμη  κλπ κλπ. Ειναι δυνατον να χωνεψει π.χ οτι 2 μηνες προσπαθουσαν να βρουν παικτη- ΔΕΝ ΕΚΑΝΑΝ ΤΙΠΟΤΕ και ο αλλος με ενα τηλεφωνο σου εφερε σε 48 ωρες παικτη της Man City? Ειναι δυνατον να χωνεψουν οτι εξελισσονταν σε σταρ της ομαδας οποισδηποτε ασχετος που δεν ηταν δικος μας?

Μια χαρα τα ξερει αυτα ο αλλος και μια χαρα τον βολευουν. Αυλη θελει, ετσι εχει μαθει και ετσι θα παμε οσο υπαρχει ο Σερβος στην ομαδα. Κατι που ξερει ο Στελιος- γι αυτο και τα εχωσε παλια αλλα εκτιμηθηκε το χωσιμο- γι αυτο αποχωρησε και ΞΑΝΑ αρνηθηκε ‘δουλειες’ ως τεχνικος διευθυντης, γι αυτο εκατσε μεν στο παγκο αλλα αμα τους πεις φυγε, η μηχανη στο αμαξι οχι απλα δουλευει αλλα ειναι και φουλ στοφες να τη κανουμε οσο πιο γρηγορα γινεται: πολυ θελει να τον βγαλουν ΚΑΙ ΑΥΤΟΝ οτι εβγαλαν τον αλλον? Ο Μπιελσα να ερθει αυριο το πρωι θα αντεξει 8 μηνες με το ζορι.
Οποτε μη περιμενετε τιποτε τρομερο. Οτι και να γινει το προβλημα δεν ειναι ποιος θα ερθει η αν εμενε ο Gus. ΟΠΟΙΟΣ και να ερθει δε θα στεριωσει. Εκτος αν ειναι κανας Δελλας και το κανουμε οτι θελουμε..

Κυριοι τα γραφουμε μερες- τα εγραψα και εδω πριν 3 μερες- οπως και ο stevie τα ξαναεγραψε νια-νια. ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ και πλεον ειναι τοσο ΓΕΛΙΟΙ που προσπαθουν με disinformation και μεγαλους τιτλους να βγαλουν φαουλ ενα ανθρωπο που σε συμμαζεψε σε αφησε δευτερο- δηλαδη πρωτο μιας και ο πρωτος απλα ειναι αλλου- και μεσα στο κυπελλο: δεν ειδα κατι διαφορετικο προχτες 4-3-3 με 10 στους 11 ιδιους παικτες και 1-0 σκορ. ΕΚΕΙ ΔΕ ΠΟΝΕΣΑΝ ΤΑ ΜΑΤΑΚΙΑ ΣΑΣ ΩΡΕ?

Απλα γραφωνται με μεγαλα γραμματα τα 4,2 εκκ ΠΟΥ ΕΙΠΑ ΠΡΟΧΤΕΣ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΙΣΤΟ ΨΕΜΜΑ και βγηκα σωστοτατος. 4,2 ΝΑΙ αλλα με 50% κρατησεις γινωνται 2,1 για 2 χρονια. Αντε 1,2 το χρονο ΓΙΑ ΤΕΣΣΕΡΙΣ ανθρωπους και οχι για το Gus. Και εδω ΧΑΡΗ τους εκανε μιας και τα λεφτα πρωτον θα περναγαν ως εξοδα στη ΠΑΕ και δεν θα πληρωνωντουσαν απο αλλου συν το γεγονος οτι ο ανθρωπος εβαζε σε ρισκο (και τους αλλους) να πληρωθει στην Ελλαδα αντι στο Λονδινο. Εσεις ΠΟΥ ΘΑ ΠΡΟΤΙΜΟΥΣΑΤΕ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΣΑΣ στη Eurobank η στη LLOYDS? Εδω μια μικρη διορθωση. 250 για εξι μηνες πηρε αρα 500 το χρονο. Αρα τα 600 που ζητησε καθαρα (τα αλλα 600 στους αλλους τρεις) ΔΕΝ ειναι καν διπλασιο αλλα μια αυξηση 20%.

ΥΓ1 Τη τριτη δε περιμενουμε να μαθουμε κατι νεο. Παραμυθα θα ακουσουμε ΠΑΛΙ, απλα αυτη τη φορα οι ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ ηταν πολλες, μαζεμενες, εντονες και ΤΟ ΞΕΡΕΙ ΟΤΙ ΕΚΑΝΕ ΜΑΛΑΚΙΑ. Αν οχι στην αποφαση αλλα στο χειρισμο της. Ασχετο αν ΠΟΤΕ- ξερωντας πως ειναι- δε προκειται να το παραδεχτει. Το οτι το ΞΕΡΕΙ ομως ειναι αρκετο.

ΥΓ2 Διαρκειας αμα δε πεσει ΣΟΒΑΡΗ ενισχυση γιοκ. Οχι μονο απο μενα, αλλα απο πολλους- που δεν μιλανε ση τσαντιλα της στιγμης αλλα το εννοουν: εχω π.χ 4 ατομα στην 29 που ΕΠΙΤΗΔΕΣ εχουν αρνηθει τις εταιρικες καρτες και πληρωνουν απο τη τσεπη τους που ειναι ΚΑΘΕΤΑ αρνητικοι απο τοτε που οι μεταγραφες μας ηταν ο Σουκουλινι δανεικος και τελος.

ΥΓ3 Τζορτζ βγαζει ματι το ονομα! Καντο Γιωργος η George. Αφου ξερεις αγγλικα τοσα χρονια εξω κριμα ειναι.

@ Jason. ΠΑΛΙ ΤΕΣΣΑΡΑ Η ΟΜΑΔΟΥΛΑ προχτες. Μετα τη Στοουκ τη Ντορτμουντ επεσε και στην ΜΙΣΗΤΗ Εβερτον, και με 4 βασικους τραυματιες και τον αρχηγο μου εξω. Η ομαδα πλεον εχει δωσει τα περισσοτερα ματς στο νησι – ετσι θα τελειωσει μιας και εχει τουλαχιστον αλλα 2 στην Ευρωπη και πλεον εχει και τη καλυτερη επιθεση..Κραζε σε παρακαλω εσυ να μοιραζουμε ΝΤΟΡΤΙΑ εμεις

πηγή: dailytripes.gr/blog

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου