.

.
Πατήστε στην εικόνα για να δείτε το πρόγραμμα

Πέμπτη 28 Απριλίου 2016

Μια σφοδρή επίθεση…

"Αναδημοσιεύσεις από τον Κόσμο της Ν. Φιλαδέλφειας" http://www.kosmosnf.gr

Ο Μάνος Καμπούρης με τις «Κρίσεις» του προσφέρει πολλά στην ενημέρωση των κατοίκων της πόλης μας επί των τοπικών και γενικότερων ζητημάτων, θα έλεγα δε ότι σε όχι λίγες περιπτώσεις αυτό το κάνει μέχρι υπερβολής. Αυτή είναι η γνώμη μου.

Θαρρώ πως οι παράγοντες της πόλης, απ’ όποια ιδεολογικοπολιτική αφετηρία ελαυνόμενοι, δεν πρέπει να έχουν παράπονο από τις «Κρίσεις» – και οι του Δήμου, και οι των συλλόγων, και των πολιτικών κομμάτων1 και των λοιπών συλλογικοτήτων, ακόμη και των ξεχωριστών προσώπων.


Με αυτό ως δεδομένο, μου έκανε εντύπωση η σφοδρότητα μιας επίθεσης που δέχτηκε ο Μάνος Καμπούρης, από εφημερίδα που κανονικά θα έπρεπε να τον ευχαριστεί για τον τρόπο που ενημέρωσε τον κόσμο της πόλης μας για την πρόσφατη έκβαση της περιπέτειας των Χάρη Τομπούλογλου και Χρήστου Τριανταφύλλου με τη Δικαιοσύνη, περιλαμβάνοντας στην ενημέρωση που έκανε σχετικά και ρεπορτάζ με «αλήθειες και ερωτηματικά για τη δίκη» που είδε το φως της δημοσιότητας ανυπόγραφο μόνο στην ίδια εφημερίδα, την υπό τη διεύθυνση του Χρήστου Τριανταφύλλου νεότευκτη «Αναγέννηση».

Άβυσσος η ψυχή του ανθρώπου!

Κώστας Π. Παντελόγλου

1. Με την ευκαιρία θα ήθελα να σημειώσω πως είναι λάθος η αντιμετώπιση των «Κρίσεων» του Μάνου Καμπούρη από το κομμουνιστικό κόμμα, τη «λαϊκή συσπείρωση», το σκακιστικό όμιλο κλπ., λάθος που πρέπει άμεσα να διορθωθεί, κατά τη γνώμη μου…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου