.

.
Πατήστε στην εικόνα για να δείτε το πρόγραμμα

Τρίτη 31 Μαΐου 2016

Από τύχη δεν είχαμε σοβαρούς τραυματισμούς στη χτεσινή επίθεση οπαδών του Ολυμπιακού, στη «Κίτρινη γκαζόζα» - Πως περιγράφει αυτόπτης το γεγονός




Σε Κέντρο τυφλής οπαδικής βίας και βαρβαρισμού εξελίσσεται σταθερά η πόλη μας, μετά την αναίτια επίθεση οπαδών του Ολυμπιακού στη «Κίτρινη γκαζόζα».



Η Νέα Φιλαδέλφεια θα γίνει και πάλι γνωστή διεθνώς, όπως επιθυμούν ορισμένοι, για τα βίαια επεισόδια και τις τραγικές τους συνέπειες…
 

Όταν δίνουν στους κατοίκους ρεπό από ξύλο οι… οπαδοί του αφεντικού, σπέρνουν το πανικό  στους επισκέπτες της πόλης οι… οπαδοί άλλων αφεντικών



Ξαφνικά χτες βράδυ εμφανίστηκαν με μηχανάκια, περί τα 100 άτομα που φορούσαν κράνη και φανέλες του Ολυμπιακού. Οι οποίοι χωρίς αιτία, σταμάτησαν μπροστά στη «Κίτρινη γκαζόζα». Κατέβηκαν βιαστικά και χωρίς αιτία, επιτέθηκαν σε όποιον έβρισκαν μπροστά τους. Χυδαιολογώντας έριξαν κροτίδες και καπνογόνο, πέταξαν κι έσπασαν ότι υπήρχε στα τραπέζια, και κυνήγησαν όσους αμέριμνοι κάθονταν εκείνη την ώρα στο μαγαζί.

Υπήρχαν ανεγκέφαλοι που κυνηγούσαν ακόμη και κοπέλες, αλλά είχαν όλα τα χαρακτηριστικά της ομάδας, αφού υπήρχαν πρόσωπα που τους σταματούσαν.

Μεταφέρω μήνυμα από κοπέλα, αυτόπτη των γεγονότων:

«Ήμουν Κίτρινη γκαζόζα με …. καθόμαστε σε ένα τραπέζι. Έγινε ντου από 100 Ολυμπιακούς με μηχανάκια και κράνη, και ίσα που πεταχτήκαμε από το τραπέζι, και πήγαν να μας αρπάξουν, τρεις τύποι και μας έλεγαν «κι εσείς πουτανάκια», και πάλι καλά ένας δικός τους χοντρός τους σταμάτησε. 


Δεν έχεις ιδέα… 


Όλους μας κυνηγούσαν και μας έβριζαν. Άρχισε όλο το μαγαζί να τρέχει.


Πέταξαν καπνογόνα και δυναμιτάκια, σπάσανε τραπέζια, αλλά δεν είδα τι άλλο έγινε γιατί τρέχαμε…


Δεν θέλανε να κάνουν μεγάλο κακό γιατί αν ήθελαν δεν θα είχε σωθεί κανένας… πρέπει να στο περιγράψω από κοντά… μόλις τους είδα στο δρόμο με φανέλες του Ολυμπιακού, λέω «θα γίνει μαλακία». Και με το που το είπα, σταμάτησαν και κάτω… πάθαμε σοκ… δεν καταλαβαίνεις γιατί τρέμουλο μιλάμε…»

Στη συνέχεια από τον πανικό τους να σωθούν, οι κοπέλες χάθηκαν και μεταξύ τους… και βεβαίως δε ξαναπατούν στη Νέα Φιλαδέλφεια.

Όλα αυτά χωρίς να υπάρχει καν το ιδιωτικό γήπεδο Μελισσανίδη. Που να φτιαχτεί κιόλας. Γιατί ας μην έχει καμιά αμφιβολία κανείς, πως μέσα σε κείνο το γήπεδο, θα είναι όλοι παναγίες. Λίγο η κάρτα φιλάθλου, περισσότερο οι κάμερες, και πιο πολύ από όλα ο σεβασμός στη περιουσία του αφεντικού, θα οδηγούν όλη τη βία εκτός.

Έχει παρέλθει ο χρόνος και έχουν ξεχαστεί γεγονότα, όπως π.χ. ο θάνατος από φωτοβολίδα, 17χρονου οπαδού το ΄91 στο περιβάλλοντα χώρο του γηπέδου, καθώς ερχόταν για παιχνίδι ΑΕΚ – Ολυμπιακού.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου