.

.
Πατήστε στην εικόνα για να δείτε το πρόγραμμα

Κυριακή 29 Μαΐου 2016

Απίστευτο! Οι "εταίροι" ξευτελίζουν την κυβέρνηση Τσίπρα. Ζητούν "προαπαιτούμενα" -για να δώσουν την δόση- που ούτε Μπανανία δεν θα τους τα πρόσφερε!


Προαπαιτούμενο για την υποδόση και η αμνήστευση των "δικών τους παιδιών" που κατηγορούνται ότι ξεπούλησαν την κρατική περιουσία ζημιώνοντας το δημόσιο εκατοντάδες εκατομμύρια ευρώ!  

Διαβάζεις σήμερα μια είδηση στην «Εφημερίδα των Συντακτών» την οποία αν την συναντούσες στο διαδίκτυο σίγουρα θα την προσπερνούσες με το συμπέρασμα ότι είναι «τρολιά». Τόσο απίστευτη φαίνεται!

Μας γράφει λοιπόν η εφημερίδα ότι ένα από τα «προαπαιτούμενα» που έθεσε το τελευταίο Γιουρογκρούπ για να πάρει το ελληνικό κράτος την «πολυπόθητη δόση» είναι «η απαλλαγή από τις ποινικές διώξεις εις βάρος των ξένων εμπειρογνωμόνων του ΤΑΙΠΕΔ, που κατηγορούνται ότι με τις ενέργειες τους το 2013 προκάλεσαν ζημιά άνω των 580 εκατ. ευρώ στο ελληνικό Δημόσιο»!


Οι τύποι αυτοί –ένας Ισπανός, ένας Ιταλός και ένας Σλοβάκος- το 2013 σαν στελέχη του ΤΑΙΠΕΔ πούλησαν ή επαναμίσθωσαν  28 ακίνητα του Δημοσίου και όπως προέκυψε από έρευνα της Εισαγγελίας Διαφθοράς, μετά από μηνυτήρια αναφορά κάποιων δικηγόρων, με αυτή τους την ενέργεια προκλήθηκε «ζημιά στο Δημόσιο που υπερβαίνει τα 580 εκατ. ευρώ».  Το δημοσίευμα που αναφέραμε συμπληρώνει ότι «τα αδικήματα με τα οποία βαρύνονται τα τρία στελέχη είναι ιδιαίτερα σοβαρά, δημιουργώντας θέματα νομικής και ηθικής τάξης στα κυβερνητικά κλιμάκια».

Να προσπεράσουμε το τι μίζες θα έπεσαν –σιγά μην έμειναν στην απέξω και τα «δικά» μας «αρμόδια γατόνια» στο ξεπούλημα όλης της κρατικής μας περιουσίας. Εδώ προκύπτει ένα τεράστιο ζήτημα. Απ’ την μια η κυβέρνηση «καίγεται» να πάρει την υποδόση των 10,3 δις η δανειστές του ελληνικού κράτους θεωρούν «προαπαιτούμενο» να πάρουν αμνηστία τα «δικά τους παιδιά»; Οσο ξεπουλημένη και δουλική και να είναι αυτή η κυβέρνηση, πώς μπορεί να κάνει κάτι τέτοιο χωρίς να ξεσηκωθούν και οι μπετόβεργες; Απ’ την άλλη θα πείτε εδώ το Σύνταγμα τους το έχουν κάνει κουρελόχαρτο, στους νόμους τους θα κολλήσουν; Σωστό κι αυτό;  

πηγή: tsak-giorgis.blogspot.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου