.

.
Πατήστε στην εικόνα για να δείτε το πρόγραμμα

Παρασκευή 24 Ιουνίου 2016

Για 700 ευρώ οι «Ζήτω η ΑΕΚ» δεν στέλνουν το στίβο στα Τρίκαλα – Πρέπει να μιλήσουν οι Σταματιάδης, Τόγελος – Οι βετεράνοι βγαίνουν μπροστά


Τελευταία στιγμή ανακοινώθηκε ότι η διοίκηση της ΑΕΚ αδυνατεί να καλύψει τα έξοδα της παιδικής αποστολής της ΑΕΚ και του αρχιπροπονητή ΓΙΩΡΓΟΥ ΠΑΠΑΒΑΣΙΛΕΙΟΥ για συμμετάσχει η ΑΕΚ στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα στα Τρίκαλα!

Μια εξαμελής αποστολή που αποτελείται από τον καλύτερο αθλητή στην Ελλάδα ο οποίος ετοιμάζεται να εκπροσωπήσει την ΑΕΚ και την χώρα μας στο Πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα ΠΑΙΔΩΝ.

Από ακόμη έναν αθλητή και μια αθλήτρια που διεκδικούν θέση στο βάθρο των νικητών και έναν ακόμη αθλητή που διεκδικεί θέση στην εξάδα. ΝΤΡΟΠΗ!


Δεν φτανει που η διοίκηση αυτή δεν πληρώνει τους ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΕΣ ΜΑΣ που εκπροσωπούν την ΕΛΛΑΔΑ σε διεθνές επίπεδο και τους γεμίζουν ψεύτικες υποσχέσεις. Έφτασαν στο σημείο να αρνούνται με ΘΡΑΣΟΣ ανιστόρητο να κατεβάσουν το ΜΕΛΛΟΝ της ΑΕΚ στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα. Για τα παιδιά αυτά κρίνεται το μέλλον τους γιατί διεκδικούν ΜΟΡΙΑ εισαγωγής τους στα Πανεπιστήμια!!!

Ο Δημήτρης Σταματιάδης πρεπει ως υπεύθυνος του τμήματος στίβου να ΜΙΛΗΣΕΙ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ πριν να είναι ΑΡΓΑ!!! Εμείς ως ΒΕΤΕΡΑΝΟΙ αθλητές του Στίβου είμαστε κοντά στο τμήμα και δεν θα αφήσουμε την παιδική ομάδα και την ίδια την ΑΕΚ να την διασυρθούν από την διοίκηση.

Ήδη έχουμε δρομολογήσει κινήσεις έτσι ώστε να δώσει πάση θυσία η ομάδα της ΑΕΚ το παρόν στα ΤΡΙΚΑΛΑ με την σημαία ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ τον ΓΙΩΡΓΟ ΠΑΠΑΒΑΣΙΛΕΙΟΥ που προπονεί τους καλύτερους παίδες στην ΕΛΛΑΔΑ που συμμετέχουν στην αποστολή!

Μιλάμε για έξοδα 700 ευρώ!!!

Ο ΠΑΠΑΒΑΣΙΛΕΙΟΥ η σημαία και ο ΘΡΥΛΟΣ των στιπλ και της ΑΕΚ συνεχίζει να προπονεί και να βγάζει ταλέντα. Αυτά τα νέα παιδιά το αυριανό μέλλον της ΑΕΚ δεν έχει δικαίωμα καμία διοίκηση να υπονομεύει!!!

Η αποστολή θα πάει στα ΤΡΙΚΑΛΑ να αγωνιστεί και θα ΕΚΠΡΟΣΩΠΗΣΕΙ την ΑΕΚ είτε το θέλουν είτε όχι!

Ο ΠΑΠΑΒΑΣΙΛΕΙΟΥ μαζί με την εξαμελή αποστολή θα είναι εκεί.

πηγή: aek24hours.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου