.

.
Πατήστε στην εικόνα για να δείτε το πρόγραμμα

Δευτέρα 27 Ιουνίου 2016

ΦΕΑ: Με επιτυχία διεξήχθησαν ακόμη μια χρονιά οι εκδηλώσεις στη μνήμη του Γιώργου Αποστολάκη (φωτογραφίες)




Για άλλον έναν χρόνο, έκτο με τον φετινό, πραγματοποιήθηκαν το διήμερο 25,26 Ιουνίου στο κλειστό της Νέας Φιλαδέλφειας οι εορταστικές εκδηλώσεις που συνδιοργάνωσαν η ΦΕΑ και ο δήμος Φιλαδέλφειας – Χαλκηδόνας στη μνήμη του αδικοχαμένου δημάρχου Νέας Χαλκηδόνας, του Γιώργου Αποστολάκη και οι οποίες στέφθηκαν με απόλυτη επιτυχία.

Το παρόν έδωσαν ο δήμαρχος της πόλης μας, ο Άρης Βασιλόπουλος, ο επικεφαλής της δημοτικής παράταξης «Νέο» Γιώργος Αράπογλου, οι δημοτικοί σύμβουλοι Νίκος Παπανικολάου, Νίκος Σιώρης, Χρήστος Αντωναρόπουλος και σύσσωμο το διοικητικό συμβούλιο της ΦΕΑ.


Επίσης, στο γήπεδο παραβρέθηκαν και οι επιχειρηματίες της πόλης μας Γιώργος Υφαντής και Παναγιώτης Κούτρας που συμβάλουν ενεργά στον σύλλογο.

Η πρόεδρος του συλλόγου και υπεύθυνη των ακαδημιών Ελένη Νικολέττου ευχαρίστησε για την παρουσία τους, όπως επίσης ευχαρίστησε και τις ομάδες που πήραν μέρος στις εκδηλώσεις μαζί με την ΦΕΑ και ήταν οι εξής:

Η Άρτεμις, οι Θρακομακεδόνες, η Λεόντειος, η Ιωνία, ο Οιωνός, η Πεύκη, και οι Τρεις Αστέρες. Η Νικολέττου ευχαρίστησε επίσης τους προπονητές και τους αθλητές όλων των ομάδων που έλαβαν μέρος.

Τα τμήματα που συμμετείχαν στις εκδηλώσεις ήταν: Αστεράκια 2 (αθλητές γεννημένοι το 2008-2009), Αστεράκια 1 (αθλητές γεννημένοι το 2007), Ακαδημία αγοριών (αθλητές γεννημένοι το 2006), Pro Junior (αθλητές γεννημένοι το 2005), Junior (αθλητές γεννημένοι το 2004), Προμίνι (αθλητές γεννημένοι το 2003), Mini (αθλητές γεννημένοι το 2002), Παμπαίδες (αθλητές γεννημένοι το 2001), Κορίτσια (αθλήτριες γεννημένοι το 2003-2007).





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου