.

.
Πατήστε στην εικόνα για να δείτε το πρόγραμμα

Τρίτη 28 Ιουνίου 2016

Ερασιτεχνική ΑΕΚ: Διοίκηση από τα Lidl…

Τα τμήματα σου διαλύονται και εσύ αλλού …βόσκεις!

Ας προσχωρήσουμε λοιπόν στα «δυσφημιστικά» μας σχόλια…

Η κίνηση εναντίον των μπλόγκ, σάιτ και δεν συμμαζεύεται τάχα μου για την χρήση του ονόματος μου θυμίζει εποχές …σοβιετίας! Φαντάζομαι θα ξεκινήσουν από το 365 πρώτα!

Επίσης να μην ξεχάσουν και όλα εκείνα τα προϊόντα που κυκλοφορούν σε μαγαζιά με το σήμα της Α.Ε.Κ. αλλά εκεί δεν τα ακουμπάμε γιατί τα …ακουμπάει κάποιος μέτοχος που έχει νταλαβέρια με την ΠΑΕ;

Μηνύσεις λέει για συκοφαντική δυσφήμιση…με όριο πάνω από 50 ψέματα!!!! Ειλικρινά το έχω χάσει!

Δίνουν προθεσμία στα μέλη λέει ένα μήνα να πληρώσουν τις οφειλές τους, μήπως να τους ειδοποιήσουν κιόλας όπως υποχρεούνται και που δεν μπορούν ούτε στην επίσημη ιστοσελίδα να αναρτήσουν τις αποφάσεις τους; Αλλά τι λέω εδώ δεν έστειλαν προσκλήσεις για την ΓΣ και τις εκλογές, σιγά μην ειδοποιήσουν τώρα. Είπαμε το «κλαμπάκι» το θέλουμε μικρό και κλειστό, έτσι ακριβώς το έκανε κουμάντο ο Γρανίτσας για πάνω από 10 χρόνια!

Είναι να μην πάρουν φόρα με τις Γενικές Συνελεύσεις, μια καλή ημερομηνία είναι 14η Αυγούστου!

Έχει για κύριο μενού…διαγραφές! Ακόμη και κάποιου μέλους ονόματι Αργυρόπουλου επειδή διαφωνεί με το Γήπεδο! Τι έγινε φοβόμαστε την άλλη άποψη…ενός;

Διαγραφή και των μελών που δεν είναι ταμειακώς εντάξει, βέβαια όταν δεν υπάρχει λογαριασμός τραπέζης να κάνεις κατάθεση και τα γραφεία είναι σε …αποσύνθεση, ε ναι τότε φταις που δεν είσαι ταμειακώς εντάξει!

Θα εγκρίνουμε λέει και τα νέα τμήματα….αφού διαλύσουμε τα υπόλοιπα!

Και ερχόμαστε στο ζουμί…

Όταν επί 3 χρόνια δεν είσαι ικανός να κάνεις ΓΣ γιατί τα έχεις κάνει «σκατά»(δυσφημιστικός όρος, να σημειωθεί παρακαλώ) στα οικονομικά πάρε δώσε, με αποδείξεις και λογαριασμούς σε σακούλες σούπερ μάρκετ, μαζί και με αυτά της Γ Εθνικής και της «Δικέφαλος 1924 Α.Ε» και τώρα μου πετάς τους ορκωτούς λογιστές, ε συγνώμη αλλά είσαι χειρότερος στα παραμύθια και από τον Αλέξη του Μαξίμου!

Υγ: «Κλαίω» με τον νέο έφορο Σάλας!

Αντιβίωση…

Της Σκεπαστής τα Κάγκελα

πηγή: aek-live.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου