.

.
Πατήστε στην εικόνα για να δείτε το πρόγραμμα

Παρασκευή 22 Ιουλίου 2016

ΑΕΚ: Να ετοιμάζεται ο επόμενος;

Η αναδημοσίευση που ακολουθεί είναι από το onsports.gr:

«Χτύπημα» στο γόητρο του Μπάγεβιτς...

 
Συντάκτης: Κίτρινα Γυαλιά 


ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ: Ποια κατάσταση στην ΑΕΚ προκαλεί προβληματισμό σχετικά με παλιότερες (;) αρετές του Ντούσκο.


Ούτε και φέτος θα μείνει στην πρώτη ομάδα του Δικεφάλου ο Ντάρκο Ζόριτς. Παρά τις φιλότιμες προσπάθειες του μικρού στην προετοιμασία. Που πράγματι τα έδωσε όλα ο νεαρός από το Μαυροβούνιο. Τελικά όμως δεν τα κατάφερε. Είναι βέβαια και η παράμετρος της θέσης ξένου που πιάνει και δυσκολεύει το θέμα του.

Πάντως σε κάθε περίπτωση η ουσία παραμένει ίδια: Δεν θα μείνει στην ομάδα και πιθανότατα θα πάει ξανά δανεικός. Την ίδια ώρα ο Ανδρεόπουλος ετοιμάζεται να λύσει το συμβόλαιό του ενώ ο Σβάρνας φεύγει κι εκείνος για δανεισμό (μάλλον στην Ξάνθη).

Επίσης ο Βασιλαντωνόπουλος δεν πήρε ούτε εκείνος τις ευκαιρίες που περίμεναν στην ΑΕΚ όταν ερχόταν στα Σπάτα από τον Απόλλων Αθηνών ενώ άγνωστο παραμένει το μέλλον και του Ανάκογλου (που ακόμα προσπαθεί να πείσει τον Κετσπάγια).

Γιατί όλα τα παραπάνω; Για να γράψουμε πολύ απλά, πως όλα τα λαβράκια του... Μπάγεβιτς, την τελευταία τριετία, απέτυχαν στα Σπάτα. Όλοι οι παίκτες που προαναφέρθηκαν ήταν εκλεκτοί του εκτελεστικού διευθυντή της ΠΑΕ.

«Χτύπημα» σοβαρό θα λέγαμε για το γόητρο του Σέρβου, που φημιζόταν για το χάρισμά του να ανακαλύπτει ταλέντα... Μια κατάσταση που σίγουρα προκαλεί έναν προβληματισμό στο στρατόπεδο του Δικεφάλου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου