.

.
Πατήστε στην εικόνα για να δείτε το πρόγραμμα

Τετάρτη 27 Ιουλίου 2016

Αλέξης Τσίπρας: Οι διακοπές στο Σούνιο (και φέτος) και η βίλα του εφοπλιστή

Στο κλεινόν άστυ, χωρίς νησιωτικούς προορισμούς αναμένεται να ξεκουραστεί ο πρωθυπουργός και η οικογένειά του, τις επόμενες ημέρες  

By Διονύσης Θανάσουλας

Μακριά από την Αίγινα και τον πάλαι ποτέ μέντορά του κ. Αλέκο Φλαμπουράρη θα χαλαρώσει τις επόμενες ημέρες ο κ. Αλέξης Τσίπρας με την σύζυγό του Περιστέρα Μπαζιάνα και τα δύο τους αγόρια. Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες, ο πρωθυπουργός ψήφισε και φέτος Σούνιο, επιλέγοντας την βίλα-μια από τις πολλές που διαθέτει στην περιοχή-γνωστότατη εφοπλιστική οικογένεια της χώρας. Πρόκειται σύμφωνα με τις επιλεκτικές αναφορές δεδομένης της λεπτότητας του θέματος, για την ίδια κατοικία στο Σούνιο, στην οποία κατέλυσε και το περσινό καλοκαίρι η οικογένεια Τσίπρα.

Είναι μια εντυπωσιακή βίλα πνιγμένη στο πράσινο, καλά προφυλαγμένη από τα αδιάκριτα βλέμματα, στον δρόμο της οποίας έχει τοποθετηθεί από πέρσι η πινακίδα με τη λέξη «αδιέξοδο».

Πηγές υποστηρίζουν ότι μπορεί να υπάρξει μια αλλαγή της τελευταίας στιγμής, αν αποφασιστεί ότι η συγκεκριμένη κατοικία είναι πλέον γνωστή σε πολύ κόσμο, γεγονός που μπορεί να οδηγήσει φωτογράφους στην περιοχή, μπας και πιάσουν λαβράκι.

Κάτι που μόνο εύκολο δεν είναι αφού μόλις πλησιάσει κάποιος στην είσοδό της, τα σκυλιά-φύλακες γαβγίζουν σαν δαιμονισμένα, ενώ υπάρχει σε 24ωρη βάση αστυνομικός-φύλακας.

Η βίλα ανήκει στην εφοπλιστική οικογένεια Μαρτίνου, η οποία έχει αγοράσει εδώ και χρόνια δεκάδες ακίνητα στην περιοχή του Σουνίου-οι ντόπιοι αναφέρουν χαρακτηριστικά το όνομα του κ. Θανάση Μαρτίνου- και οδηγεί σε ιδιωτική ουσιαστικά παραλία.

Εκεί, απόλαυσε πέρυσι το καλοκαίρι τα μπάνια της o Αλέξης Τσίπρας και η οικογένεια του , σε ένα απόλυτα προστατευμένο περιβάλλον. Η σύζυγος του πρωθυπουργού κ. Περιστέρα Μπαζιάνα είχε εγκατασταθεί από τις αρχές Ιουλίου, ενώ ο σύζυγός της πηγαινοερχόταν καθημερινά από το Μαξίμου. Κάποια βράδια μάλιστα συνέτρωγαν μαζί με φίλους τους όπως τον κ. Κώστα Αρβανίτη, που μένει μόνιμα στο Λαύριο σε παρακείμενο ταβερνάκι της περιοχής.

Σκέψεις για να περάσει φέτος κάποιες ημέρες στην Αίγινα η πρωθυπουργική οικογένεια δεν υπάρχουν, αφού το περίφημο «παρεάκι» έχει σχεδόν διαλυθεί, μετά τα όσα κοσμογονικά έχουν συμβεί από τον Ιανουάριο του 2015, όταν ο ΣΥΡΙΖΑ και οι ΑΝΕΛ σχημάτισαν κυβέρνηση. Μετά άρχισε η διαπραγμάτευση τα αποτελέσματα της οποίας είναι γνωστά σε όλους μας…

πηγή: mononews.gr

1 σχόλιο:

  1. Συγα να μην αποκτουσε καινουργιους φιλους, τοσο εχει μοχθησει για τα συμφεροντα τους,...... Τι αξια εχουν λυγες μερες ανετης..... χαλαρωτητας, .....

    ΑπάντησηΔιαγραφή