.

.
Πατήστε στην εικόνα για να δείτε το πρόγραμμα

Πέμπτη 14 Ιουλίου 2016

ΠΑΕ ΑΕΚ: Διώχνει το Μιλοβάνοβιτς - προσπαθεί να τον οδηγήσει σε παραίτηση για να μην αποζημιωθεί...



Οι υπεύθυνοι με τη σειρά για το κατάντημα της ΑΕΚ από αριστερά 

Και η σειρά με την οποία θα φύγουν από την ΑΕΚ από δεξιά.
 


Πέρσι στις 20-10--15 δανειστήκαμε τη παραπάνω πρωτοσέλιδη εικόνα της Live Sport, και κάναμε τη πρόβλεψη για τη σειρά με την οποία θα φύγουν όλοι οι εικονιζόμενοι από την ΑΕΚ, προσθέτοντας τα σχετικά σχόλια. Για δεύτερη φορά επαληθευόμαστε!

Λίγες μέρες μετά έδιωξαν το Δέλλα. 

Φέτος μετά τα αλλεπάλληλα φιάσκα, διώχνουν το Μιλοβάνοβιτς. 

Του χρόνου μετά τις νέες αποτυχίες μπορεί να φύγει ο Ντε Μπαρτόλο, που στο μεταξύ προστέθηκε στο επιτελείο.

 
Όλα συμβαίνουν γιατί ο Δημήτρης Μελισσανίδης, δε βάζει ούτε σέντσι για την ομάδα. Κάποιοι άλλοι πρέπει να πληρώσουν τη νύφη, και τη πληρώνουν οι κατά σειρά αδύναμοι. Ο ίδιος, ακριβώς επειδή γνωρίζει ότι είναι από αδύνατο ως εξαιρετικά δύσκολο να υλοποιήσει το επιχειρηματικό σχέδιο της "Αγιά Σοφιάς", το οποίο είναι και το μόνο που στη πραγματικότητα τον ενδιαφέρει ως επιχειρηματία, δε ρισκάρει να επενδύσει δικά του λεφτά. 

Είναι νόμος να μη ρίχνεις λεφτά, σε υποθέσεις για τις οποίες δε πιστεύεις στην επιτυχία τους.  

Όποτε βεβαιωθεί ότι αυτό που σχεδιάζει να υλοποιήσει με ξένα χρήματα, δε πρόκειται να συμβεί, θα τη κάνει κι αυτός. Αν όμως στην Ελλάδα της κρίσης και της παρακμής, συμβεί το απίθανο, τότε θα κοιτάξει να μοσχοπουλήσει τις μετοχές της επιχείρησης στη καλύτερη δυνατή τιμή, στον επόμενο Τροχανά, και θα πάει παρακάτω...



Η αναδημοσίευση που ακολουθεί είναι από το onsports.gr:

Έτοιμος να παραιτηθεί ο Μιλοβάνοβιτς!



Έντονη φημολογία τις τελευταίες ώρες θέλει τον τεχνικό διευθυντή της ΠΑΕ ΑΕΚ να τα... βροντάει. Ποιος προορίζεται για το πόστο.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι εξελίξεις αναμένονται να είναι ραγδαίες μετά το «άδειασμα» της διοίκησης στον Μπράνκο Μιλοβάνοβιτς για το θέμα Σαμάκ.

Πηγές από το στενό περιβάλλον του Μιλοβάνοβιτς τον παρουσιάζουν εξαιρετικά εκνευρισμένο και απογοητευμένο από την στάση της ΠΑΕ και έτοιμο να υποβάλλει την παραίτηση του.

Σε μία τέτοια περίπτωση θα θεωρηθεί τουλάχιστον έκπληξη εάν αυτή δεν γίνει δεκτή καθώς το γυαλί φαίνεται πως έχει ραγίσει.

Άλλες πηγές από την ΑΕΚ μιλούν ήδη για την επόμενη ημέρα, που θέλουν τον Στέλιο Μανωλά να αναλαμβάνει το πόστο με άμεσο συνεργατή τον Ντε Μπαρτόλο με τον τελευταίο να έχει αυξημένες αρμοδιότητες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου