.

.
Πατήστε στην εικόνα για να δείτε το πρόγραμμα

Τετάρτη 20 Ιουλίου 2016

Νοοr 1: Η άρχουσα τάξη προστατεύει τα μέλη της φαμίλιας της...

Η αναδημοσίευση που ακολουθεί είναι από το sdna.g:

Χωρίς αρχηγό η εγκληματική οργάνωση του Noor 1!


Ανακοινώθηκε η απόφαση του Τριμελούς Εφετείου Κακουργημάτων για το Noor 1: 'Ενοχος για συνέργεια ο Κοτσώνης, έξι καταδίκες για συμμετοχή σε εγκληματική οργάνωση, άγνωστος ο αρχηγός!

Το Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων Πειραιά επέβαλε ποινές που προκαλούν ερωτηματικά στους κατηγορούμενους του Noor 1, καθώς δεν απάντησε στο πιο σημαντικό ερώτημα, του ποιος δηλαδή είναι εκείνος που βρίσκεται πίσω από την πολύκροτη υπόθεση της μεταφοράς 2,1 τόνων ηρωίνης. Έχουμε δηλαδή μία δικαστική απόφαση που δεν απαντά στο βασικό ερώτημα «ποιος έφερε τα ναρκωτικά στην Ελλάδα;».



Συγκεκριμένα, καταδικάστηκαν μόνο οι Γιώργος Μπουρδούβαλης και Ευθύμης Γιαννουσάκης ως απλά μέλη της εγκληματικής οργάνωσης, καθώς και οι τέσσερις Τούρκοι που συσκεύαζαν τα ναρκωτικά στις αποθηκές στο Κορωπί.

Όσον αφορά τον Αιμίλιο Κοτσώνη, κρίθηκε ένοχος για απλή συνέργεια στη διαμετακόμιση ναρκωτικών, όπως και οι Παναγιώτης Φάρος και Βασίλειος Κουρούβανης.

Το μέγεθος των ποινών θα ανακοινωθεί την ερχόμενη Τετάρτη, ενώ σύμφωνα με νομικούς κύκλους, η ποινή για τον Αιμίλιο Κοτσώνη θα είναι χαμηλότερη των 20 χρόνων φυλάκισης, και υπό προϋποθέσεις -αν γίνουν αποδεκτά συγκεκριμένα ελαφρυντικά- μπορεί να πέσει και κάτω από τα 10 έτη.

Ο πλοιοκτήτης Παντελής Καλαφάτης κρίθηκε αθώος λόγω αμφιβολιών.

Όλοι οι υπόλοιποι κατηγορούμενοι, κρίθηκαν αθώοι.

Υπενθυμίζουμε ότι πριν την έναρξη της διαδικασίας, δεν επετράπη η είσοδος των δημοσιογράφων στην αίθουσα, κάτι που τελικά έγινε με 20 λεπτά καθυστέρηση!

Ένα από τα στοιχεία που πρέπει να τονιστούν, είναι ότι η δικαστική απόφαση δεν έχει καμία σχέση με την πρόταση-φωτιά της εισαγγελέως για τους κατηγορούμενους.

Θυμηθείτε την πρόταση-φωτιά της εισαγγελέως εδώ.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου