.

.
Πατήστε στην εικόνα για να δείτε το πρόγραμμα

Τετάρτη 31 Αυγούστου 2016

Και καναλάρχης ο «ευυπόληπτος» πολίτης κ. Β. Μαρινάκης;

«Παραφιλολογία» και «ανυπόστατη φήμη», χαρακτηρίζουν κυβερνητικοί κύκλοι την πληροφορία που κυκλοφορεί πλατιά στο διαδίκτυο ότι η πρώτη τηλεοπτική άδεια κατέληξε στον Β.  Μαρινάκη. (Ανεύθυνη θεωρούμε και την πληροφορία ενημερωτικής σελίδας ότι και οι άλλες τρεις ραδιοφωνικές άδειες είναι «καπαρωμένες» από Αλαφούζο - Κυριακού – Καλογρίτσα).

Όπως και να είναι πάντως η τηλεοπτική ενημέρωση θα είναι και πάλι στα χέρια πλουτοκρατών με ότι σημαίνει αυτό. Και μια και ήρθε ο λόγος για τον Μαρινάκη να θυμίσουμε μια περασμένη είδηση του ιστότοπου μας.

Όπως διαβάζουμε σ’ αυτή ο αθλητικός εισαγγελέας Αριστείδης Κορέας διενεργούσε προκαταρκτική εξέταση για το ενδεχόμενο τέλεσης αξιόποινων πράξεων όπως σύσταση εγκληματικής οργάνωσης, εκβίαση, παραβάσεις του νόμου περί εκρηκτικών, δωροδοκία κ.α. σε βάρος του Β. Μαρινάκη.


Σύμφωνα με βούλευμα του συμβουλίου πλημμελειοδικών της Αθήνας ο πρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός και στενοί συνεργάτες του «προσεγγίζουν και επιδιώκουν να εκμεταλλευτούν για την εξυπηρέτηση των συμφερόντων τους, αστυνομικούς, δικαστικούς, πολιτικούς και άλλους ισχυρούς παράγοντες της χώρας, κάποιους από τους οποίους και προσλαμβάνουν σε καίριες θέσεις της ΠΑΕ, μετά την αποχώρησή τους από νευραλγικές θέσεις που κατείχαν στο Δημόσιο».

Δεν ξέρουμε τι κατάληξη είχε αυτή η ιστορία, αν και μπορούμε να υποθέσουμε ότι και αυτή την περίπτωση την έφαγε το σκοτάδι.

Θα δούμε λοιπόν αυτόν τον «ευυπόληπτο» πολίτη και καναλάρχη; Αναμένουμε.

πηγή: tsak-giorgis.blogspot.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου