.

.
Πατήστε στην εικόνα για να δείτε το πρόγραμμα

Πέμπτη 25 Αυγούστου 2016

Η ΕΕ ΣΤΗΡΙΖΕΙ ΤΟ ΣΤΕΛΕΧΟΣ ΤΟΥ ΔΝΤ ΚΑΙ ΑΝΘΡΩΠΟ ΤΗΣ ΣΤΗΝ ΕΛΣΤΑΤ, ΑΝΔΡΕΑ ΓΕΩΡΓΙΟΥ


Ο ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΜΕ ΤΗ ΣΥΝΑΙΝΕΣΗ ΠΑΣΟΚ – ΝΔ ΠΡΟΣΦΕΡΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΣΤΟ ΠΙΑΤΟ ΩΣ ΠΕΙΡΑΜΑΤΟΖΩΟ  

ΒΑΘΙΑ Η ΥΠΟΚΡΙΣΙΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΚΑΙ ΣΥΡΙΖΑ  

Η ποινική απόφαση του Αρείου Πάγου με την οποία παρακάμπτεται εκ νέου για κακούργημα ο πρώην Πρόεδρος της ΕΛΣΤΑΤ, Ανδρέας Γεωργίου, είχε ανάψει φωτιές στο πολιτικό κατεστημένο. 

Αυτή καθ' εαυτή η νέα δίωξη πλήττει βαρύτατα την όποια αξιοπιστία έχει απομείνει στις αποφάσεις για την ένταξη της Ελλάδας στο ζυγό των μνημονίων, ενώ, αν υπάρξει καταδίκη του Α. Γεωργίου, τα μνημονιακά προγράμματα τινάζονται κυριολεκτικά στον αέρα και στη συνέχεια εγείρονται θέματα και ποινικών ευθυνών και για όλο το μνημονιακό κατεστημένο της χώρας από τον ΓΑΠ και Α. Σαμαρά, έως τον Αλ. Τσίπρα.

Γι αυτό οι κυρίαρχοι κύκλοι έχουν λυσσάξει για να στηρίξουν τον Α. Γεωργίου και πρώτα απ' όλα η Κομισιόν, η οποία στο πρόσωπο του και στα δημοσιονομικά του στοιχεία στήριξε τη μετατροπή της χώρας μας σε πειραματόζωο
 
Οι μόνοι που διαφοροποιούνται από το γενικό κλίμα στήριξης του Γεωργίου είναι οι “Καραμανλικοί”, οι οποίοι θέλουν να εξωραΐσουν τις απαράδεκτες πολιτικές και λογιστικές αλχημείες της κυβέρνησης Καραμανλή. 

Ενώ από την άλλη η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ και ο ίδιος ο ΣΥΡΙΖΑ ακολουθεί τακτική βαθιάς υποκρισίας γιατί από τη μία θέλει να κρατήσει αποστάσεις από την παρέμβαση της Κομισιόν υπέρ του Γεωργίου και από την άλλη βασίζει απολύτως τη νεομνημονιακή πολιτική του στα “επίπλαστα” και “κουνημένα” στατιστικά δεδομένα του πρώην άρχοντα της ΕΛΣΤΑΤ. 

Στο μεταξύ όλα από κοινού τα συστημικά μέσα ενημέρωσης, που τσακώνονται τώρα για την “ταμπακιέρα” των τηλεοπτικών αδειών, συνεχίζουν, για ευνόητους λόγους, τη συνωμοσία σιωπής απέναντι στη ΛΑ.Ε. και τις αποκαλυπτικές παρεμβάσεις της που ξεσκεπάζουν το βρώμικο μνημονιακό παιχνίδι που παίζεται σε βάρος του τόπου και του ελληνικού λαού.  

Στη συνέχεια η Iskra παραθέτει αυτούσια ολόκληρη τη δήλωση του Παναγ. Λαφαζάνη, την οποία “θάβουν” τα περισσότερα μέσα ενημέρωσης  

ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΠΑΝΑΓ. ΛΑΦΑΖΑΝΗ, ΓΡΑΜΜΑΤΕΑ ΤΟΥ Π.Σ ΤΗΣ ΛΑ.Ε  
Η ΚΟΜΙΣΙΟΝ ΣΤΗΡΙΖΕΙ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΤΟΥ ΔΝΤ ΣΤΗΝ ΕΛΣΤΑΤ, ΑΝΔΡΕΑ ΓΕΩΡΓΙΟΥ  

''Είναι λογικό, αυτονόητο και αναμενόμενο η Κομισιόν, με απαράδεκτη και αντιθεσμική επέμβαση της, να στηρίζει τον Ανδρέα Γεωργίου.   

Και αυτό, γιατί ο Ανδρέας Γεωργίου ήταν το στέλεχος του ΔΝΤ και ο δικός της άνθρωπος, που ''φυτεύτηκε'' από την κυβέρνηση του ΓΑΠ, με συναίνεση και της ΝΔ, στην ΕΛΣΤΑΤ, μόνο και μόνο για να υπηρετήσει την τρόικα και όχι τα εύλογα και νόμιμα ελληνικά συμφέροντα.  
Την τοποθέτηση αυτή του Ανδρέα Γεωργίου, ως γενικού ''δερβέναγα'' στην ΕΛΣΤΑΤ, είχα προσωπικά καταψηφίσει και καταγγείλει, τότε, στη Βουλή, αποδοκιμάζοντας το οξύμωρο της τοποθέτησης ενός υψηλόβαθμου στελέχους του ΔΝΤ ως επικεφαλής του νευραλγικού στατιστικού χώρου, με συνέπεια να εισπράξω την χλεύη από κοινού του ΠΑΣΟΚ και της ΝΔ.   

Ο Ανδρέας Γεωργίου, εκτελώντας διατεταγμένη υπηρεσία στην ΕΛΣΤΑΤ, προσέφερε στο ''πιάτο'' την Ελλάδα στη Γερμανική ΕΕ και στο ΔΝΤ ως εξιλαστήριο θύμα και μνημονιακό πειραματόζωο στους σχεδιασμούς τους για τη γενικότερη κοινωνική εργασιακή κατεδάφιση της Ευρώπης.   

Φυσικά, οι απαράγραπτες ευθύνες του Ανδρέα Γεωργίου, καθόλου δεν απαλλάσσουν από τις δικές της τεράστιες ευθύνες την κυβέρνηση Καραμανλή, τις νεοφιλελεύθερες επιλογές και τις λογιστικές αλχημείες της.   

Όπως τεράστιες είναι και οι ευθύνες της νεομνημονιακής κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ, η οποία αποδέχθηκε στην πράξη και συνεχίζει να πορεύεται στη στατιστική βάση δεδομένων που διαμόρφωσε ως απόλυτος άρχων ο Ανδρέας Γεωργίου και η οποία υποθήκευσε και συνεχίζει να υποθηκεύει τη χώρα, προσφέροντας διάτρητα άλλοθι στις εθελόδουλες κυβερνήσεις να συνεχίζουν τη μνημονιακή λεηλασία του τόπου.''

πηγή:  iskra.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου