.

.
Πατήστε στην εικόνα για να δείτε το πρόγραμμα

Πέμπτη 25 Αυγούστου 2016

Αδαμίδης: Προτεραιότητα γήπεδο στη Νέα Φιλαδέλφεια

H κατασκευή γηπέδου στη Νέα Φιλαδέλφεια είναι η βασική προτεραιότητα της ΑΕΚ.


Αυτή τη δήλωση έκανε ο πρόεδρος της «Ένωσης» Σταύρος Αδαμίδης στους εκπροσώπους του Τύπου στο Σίδνεϊ, όπου η ομάδα βρίσκεται για μια σειρά φιλικών αγώνων. Χρήσιμα συμπεράσματα περιμένει να βγάλει ο Ντούσαν Μπάγεβιτς από τα ματς με Μπλάκμπερν και Ρέιντζερς.

Ο κ. Αδαμίδης τόνισε ότι προς αυτήν την κατεύθυνση κινείται η ΠΑΕ και αποκάλυψε ότι σύντομα θα ενημερωθούν οι φίλαθλοι για τις ενέργειες που γίνονται, ώστε η ΑΕΚ να επιστρέψει στη φυσική της έδρα.

Ο πρόεδρος του «δικέφαλου» αναφέρθηκε και σε ζητήματα που αφορούν τις μετεγγραφές, λέγοντας πως μέχρι στιγμής δεν έχει φθάσει στα γραφεία της ΠΑΕ επίσημη πρόταση για πώληση κάποιου ποδοσφαιριστή. Πρόσθεσε ακόμα ότι η ΑΕΚ δεν πρόκειται να παραχωρήσει κανέναν ποδοσφαιριστή εφόσον δεν ικανοποιηθεί οικονομικά.

Επίσης ο κ. Αδαμίδης δήλωσε ότι ο Ντούσαν Μπάγεβιτς του έχει ζητήσει την απόκτηση ενός ακόμα παίκτης, όμως δεν αποκάλυψε σε ποία θέση χρειάζεται ενίσχυση η ομάδα. Ολοκληρώνοντας ο πρόεδρος της ΑΕΚ είπε ότι το θέμα της απόκτησης του Απόστολου Βέλλιου από τον Ηρακλή δεν απασχολεί την ομάδα στην καλοκαιρινή μετεγγραφική περίοδο.
Μπάγεβιτς: «Θα βγάλουμε χρήσιμα συμπεράσματα»

Χρήσιμα συμπεράσματα περιμένει να βγάλει ο Ντούσαν Μπάγεβιτς από τα φιλικά με τις Μπλάκμπερν και Ρέιντζερς. Ο προπονητής της ΑΕΚ σε συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε ενόψει του αγώνα της Τετάρτης (11.00 ώρα Ελλάδας) με την Μπλάκμπερν τόνισε:

Σίγουρα θέλουμε ακόμα δουλειά. Αυτά τα δύο παιχνίδια που απομένουν στο τουρνουά, θα μας δείξουν τι χρειαζόμαστε και τι όχι, για να γίνουμε ακόμα καλύτερη ομάδα. Ακόμα βρισκόμαστε σε περίοδο μονταρίσματος. Και τα δύο ματς θα αποτελέσουν γερά τεστ, καθώς η δυναμικότητα των αντιπάλων μας είναι σαφώς ανώτερη από αυτήν της Σίδνεϊ FC».

Ερωτηθείς για την απόδοση του Σάνελ Γιάχιτς σε ρόλο δεξιού μπακ στην αναμέτρηση με τη Σίδνεϊ FC, ο Μπάγεβιτς είπε ότι αν και έκανε ορισμένα λάθη, σε γενικές γραμμές έμεινε ικανοποιημένος.

Τρίτη 27 Ιουλίου 2010

πηγή: enet.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου