.

.
Πατήστε στην εικόνα για να δείτε το πρόγραμμα

Παρασκευή 19 Αυγούστου 2016

Επαγγελματικό ποδόσφαιρο: Ο θαυμαστός κόσμος των επενδυτών...


Η αναδημοσίευση που ακολουθεί είναι από το eparxies.gr:

Άρθρο αγανάκτισης του Γιώργου Βερυκάκη για τις εκλογές της Ε.Π.Σ.Χανίων


Την Παρασκευή το χανιώτικο ποδόσφαιρο άλλαξε οριστικά σελίδα. Ο επί χρόνια πρώην πρόεδρος της ΕΠΣ Χανίων είναι ο μεγάλος ηττημένος.. από χθες (σ.σ Σάββατο) μπορεί να κάνει παρέα με τους «μπράβους» που του έστειλαν για να πουλήσει δύναμη στα δημοκρατικά Χανιά.

Οι ντροπιαστικές εικόνες, αλλά κυρίως οι πρακτικές με τους διαβόητους κακοποιούς ηττήθηκαν από την ετυμηγορία των εκλογών. Ο κ πρώην πρόεδρος μπορεί τώρα να πάρει τους ενοικιαζόμενους «μπράβους», και να πάει για διακοπές – όχι στα Χανιά – με τους στενούς φίλους, υποβολείς του και όψιμους εξυγιαντές του ποδοσφαίρου Δημήτρη Μελισσανίδη, Αχιλλέα Μπέο, Θωμά Μητρόπουλο και τον Γιαννάκη Παπαδόπουλο.


Τέλος ο μεγάλος ηττημένος των εκλογών της ΕΠΣ Χανίων, οφείλει και μία μεγάλη συγγνώμη προς τους συμπατριώτες του, τους οποίους ντρόπιασε με τις πρακτικές του. Αν και πάλι δεν το κρίνει σκόπιμο, τότε μπορεί και να μετακομίσει. Γιατί κανείς Χανιώτης δεν μπορεί να δεχτεί την τεράστια προσβολή που επιφύλασσε δύο τελευταίες μέρες ο κύριος πρώην πρόεδρος προς τους κρητικούς, κατεβάζοντας στη λεβεντογέννα Κρήτη, Ρώσους μπράβους και ανθρώπινα εργαλεία που παίρνουν εντολές από κάποιον ποινικό ονόματι Ζαμπούνη, που αποτελεί κοινό μυστικό ότι βγαζει εκτός τον άλλων δουλειές για λογαριασμό του μεγάλου αφεντικού Δημήτρη Μελισσανίδη.

Το αποτέλεσμα της ΕΠΣ Χανίων, αποτελεί και μία πολύ καλή και επίκαιρη απάντηση στον υφυπουργό αθλητισμού Σταύρο Κοντονή, ο οποίος δείχνει να έχει γοητευτεί από τη γοητεία των μπράβων και τον γνωστό στο πανελλήνιο υποβολέων του.

Υ..Γ.: Στην Κρήτη το χειρότερο επάγγελμα είναι να είσαι ο μπροστινός…

Γιώργος Βερυκάκης, ένας αγνός φίλαθλος του Χανιώτικου ποδοσφαίρου που αγανάκτησε με όσα είδε και έζησε στην πόλη του και συγκεκριμένα στην οδό Τζανακάκη με τους φουσκωτούς να τον απειλούν μπροστά σε όλους για το τι θα του κάνουν!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου