.

.
Πατήστε στην εικόνα για να δείτε το πρόγραμμα

Τρίτη 9 Αυγούστου 2016

Τι έκαναν μαζί Φλαμπουράρης – Μελισσανίδης; - Η απάντηση του krisseis

Ο Αλέκος Φλαμπουράρης, ο «εξ απορρήτων» του Αλέξη Τσίπρα συναντήθηκε με τον Δημήτρη Μελισσανίδη.

Τι συζήτησαν μαζί ο Αλέκος Φλαμπουράρης και ο Δημήτρης Μελισσανίδης;


Η συνάντηση αυτή πραγματοποιήθηκε στο ΟΑΚΑ κατά τη διάρκεια του αγώνα της ΑΕΚ
με την ομάδα των Ιωαννίνων και οι δύο άντρες, όπως βλέπετε και στη φωτογραφία, έκατσαν δίπλα – δίπλα.
Ο Δημήτρης Μελισσανίδης  ο οποίος στο παρελθόν διεκδίκησε και πήρε το φιλέτο του ΟΠΑΠ μέσο του ΤΑΙΠΕΔ, έχει στοχοποιηθεί όσο κανένας άλλος επιχειρηματίας από το κόμμα του ΣΥΡΙΖΑ, ενώ η συγκεκριμένη σύμβαση έχει κατηγορηθεί από την Κουμουνδούρου ως προϊόν διαπλοκής.

Πιο συγκεκριμένα, αρκετοί από τους βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ, αλλά και ο ίδιος ο Αλέξης Τσίπρας όταν ήταν αντιπολίτευση, τον ονομάτιζαν ως τον ευνοημένο της κυβέρνησης Σαμαρά.  Ενώ ο τότε κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος Δημήτρης Παπαδημούλης, ζητούσε διαρκώς επανέλεγχο όλων των πράξεων του ΤΑΙΠΕΔ και δήλωνε πως θα επανακρατικοποιηθεί ο ΟΠΑΠ όταν το κόμμα του έρθει στην εξουσία, κάτι που δεν έγινε ποτέ.

Δεν αρκεί να φύγει αμέσως ο κ Σταυρίδης απο το ΤΑΙΠΕΔ.Πρέπει να φύγουν αυτοί που τον διόρισαν και ευνοούν προνομιακές σχέσεις και συμβάσεις.


Θυμίζουμε πως μετά την ολοκλήρωση της συμφωνίας μεταξύ Δημοσίου και Μελισσανίδη για τη πώληση του ΟΠΑΠ, ο αποθανών Στέλιος Σταυριδης, ο τότε εκπρόσωπος του Δημοσίου, ταξίδεψε με το Learjet του «τίγρη» για να κάνει διακοπές στη Κεφαλονιά.

Προφανώς αυτά ανήκουν στο παρελθόν και οι σχέσεις του ΣΥΡΙΖΑ με τον επιχειρηματικό κλάδο «ωριμάζουν» και καλυτερεύουν. Ειδικά με όσους έχουν σχέση με αποκρατικοποιήσεις. Αποκρατικοποιήσεις που χρειάζεται η ελληνική κυβέρνηση, προκειμένου να επιτευχθούν οι στόχοι του νέου μνημονίου που υπέγραψε.

14/09/2015

πηγή: thepaper.gr



Ακολουθεί η δική μας απάντηση στην ερώτηση - τίτλο του thepaper.gr:

Ο αγώνας μεταξύ ΑΕΚ και ΠΑΣ, στον οποίο Μελισσανίδης και Φλαμπουράρης συναντήθηκαν κι ο ένας έκατσε δίπλα στον άλλο, έγινε στις 13-9-15.

Τη Κυριακή 20-9-15 ακολούθησαν οι βουλευτικές εκλογές.

Ο Μελισσανίδης αξιοποίησε το Συριζαίο Φλαμπουράρη, για να δείξει στους οπαδούς πως έχει ισχυρές προσβάσεις στη κυβέρνηση, και πως θα τους φτιάξει γήπεδο. Ο Φλαμπουράρης για λογαριασμό του ΣΥΡΙΖΑ, αποδέχτηκε να τον αξιοποιήσει ο Μελισσανίδης, για να διευκολυνθούν οι οπαδοί που τυχόν δυσκολεύονταν να ψηφίσουν ΣΥΡΙΖΑ, να το κάνουν. Και οι δυο μαζί και ότι καθένας τους εκπροσωπεί, συνεργάστηκαν για να δουλέψουν οπαδούς και ψηφοφόρους.

Κι ας μην έχει καμιά αμφιβολία κανείς, πως όσο τους δίνεται το περιθώριο και οι ανάγκες τους το απαιτούν, θα συνεχίσουν με συνέπεια να το κάνουν. Στο πλαίσιο αυτό ας μην αποκλείει κανείς δηλώσεις, ή πραγματικές συναντήσεις, όχι σα τα μυθεύματα που κυκλοφορούν αυτές τις μέρες στο τύπο κλπ.

Γιατί ως γνωστό κανείς δεν αποκλείει το ενδεχόμενο εκλογών, και οι ανάγκες των επιχειρηματικών συμφερόντων και του ΣΥΡΙΖΑ, είναι μεγάλες και υπαρκτές. Τα επιχειρηματικά συμφέροντα θέλουν απελπισμένα να κερδίσουν χρόνο, μήπως βρεθεί κανείς να βάλει τα λεφτά για το γήπεδο, γιατί προφανώς είναι αδύνατο να τα βάλει όλα το δημόσιο. Ο ΣΥΡΙΖΑ αν καταφύγει σε εκλογές, εξίσου απελπισμένα αναζητά ψηφοφόρους. Συνεργάτες και φιλαράκια είναι, με προϋπηρεσία. Όταν τα συμφέροντα τους συμπίπτουν, άλλη μια δημόσια συνεύρεση που οφελεί και τους δύο, γιατί να μη συμβεί;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου