.

.
Πατήστε στην εικόνα για να δείτε το πρόγραμμα

Τρίτη 20 Σεπτεμβρίου 2016

Φορτσάρει για το γήπεδο η ΑΕΚ


Η αναδημοσίευση που ακολουθεί είναι από το sport-fm.g:

Αποφασισμένη να ξεμπλοκάρει επιτέλους το θέμα του γηπέδου εμφανίζεται η ΑΕΚ. Στελέχη της «Ένωσης» είχαν συναντήσεις με Υπουργείο-Περιφέρεια και στο επόμενο 15ήμερο αναμένονται εξελίξεις για την άδεια.  


Οι μεταγραφές τελείωσαν, ο αγωνιστικός σχεδιασμός δείχνει να έχει ολοκληρωθεί και το ενδιαφέρον της ΑΕΚ στρέφεται πλέον και στο κρισιμότερο θέμα απ’ όλα: Αυτό του γηπέδου.

Παρόλο που η ιστορία των καθυστερήσεων έχει κουράσει τον κόσμο, υπάρχουν λόγοι εκείνος να αισιοδοξεί ότι σύντομα θα μπει στην τελική ευθεία η υπόθεση της οικοδομικής άδειας.

Σύμφωνα με την «Ώρα των Σπορ», οι άνθρωποι της «Ένωσης» προσπάθησαν το προηγούμενο διάστημα να επισπεύσουν τις διαδικασίες και σε αυτό το πλαίσιο, είχαν συναντήσεις με υψηλόβαθμα στελέχη του Υπουργείου της Περιφέρειας.

Από τις συζητήσεις που έγιναν λοιπόν τη Δευτέρα και την Τρίτη προκύπτει αισιοδοξία ότι ξεπερνιέται το θέμα της υψομετρικής μελέτης και η διαδικασία θα μπει στο τελικό στάδιο, που είναι η εξασφάλιση της Αρχιτεκτονικής Μελέτης από την αρμόδια Επιτροπή.

Κάτι που ελπίζεται ότι μπορεί να γίνει ακόμα και μέσα στο προσεχές 15ήμερο, ούτως ώστε μέχρι το τέλος του μήνα να έχει κλείσει οριστικά η υπόθεση και η ΑΕΚ να μετρά αντίστροφα για την έναρξη των έργων.

 02/09/2016, 08:57


5 σχόλια:

  1. @Μάνο Καμπούρη,

    Πραγματικά απορώ μ' εσένα. Τόσα χρόνια στο κουρμπέτι θα έπρεπε να ξέρεις ότι στη δημοσιογραφία είδηση δεν είναι αν ένας σκύλος δαγκώσει άνθρωπο αλλά το αντίστροφο.

    Πόσες φορές έχουμε διαβάσει για «ΑΕΚ που φορτσάρει για το γήπεδο» ή για «Τελειώσε! Μπαίνουν οι μπουλντόζες» ;

    Αηδία κατάντησε πια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Aυτή την ανάρτηση βρήκες να διαμαρτυρηθείς;! Είναι πρόσφατη "είδηση", ενώ βρισκόμουν σε διακοπές. Όπως εκ των υστέρων ανεβάζω πολιτικά ή άλλα θέματα, έτσι για τη συνέχεια των γεγονότων ανέβασα και το τελευταίο παραμύθι της ιδιοκτησίας της ΑΕΚ. Κι έχω να ανεβάσω κι άλλα που επίσης έγιναν και δεν αναρτήθηκαν έγκαιρα.

    Γενικά πάντως, νομίζω τίποτα που αποτυπώνει και υπενθυμίζει την αλήθεια, δεν είναι αηδία. Αηδία μπορεί να είναι η αδιάκοπα παρατεινόμενη κοροϊδία στους οπαδούς. Καθώς ορισμένοι από αυτούς έχουν αηδιάσει τόσο, που με τροφοδοτούν με κάποια από αυτά που αναρτώ, και γιατί εκείνοι μου το έχουν ζητήσει!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ε ναι βρε Μάνο! Αυτό εννοώ κι εγώ ως ΑΗΔΙΑ.
      Την «αδιάκοπα παρατεινόμενη κοροϊδία στους οπαδούς» όπως εύστοχα λες.

      Διαγραφή
  3. Γουστάρω ΑΕΚ με τις μαύρες εμφανίσεις που εμπνεύστηκε ο παραμυθάς! Χαχαχαχαχα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Παρεμπιπτόντως ο παραμυθάς αυτές τις μέρες συμπλήρωσε άλλη μια έγκριση. Της υψομετρικής μελέτης αυτή τη φορά. Για παραμυθάς σαν πολύ δεν το προσπαθεί; Γιατί δεν τα παρατάει μωρέ αφού δεν έχει σκοπό να το φτιάξει; Φάτε σανό που σας ταιζουν οι καμπούρηδες (προσδιορισμός και όχι επίθετο) αυτού του κόσμου και αγφήστε τι κάνουμε οι υπόλοιποι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή