.

.
Πατήστε στην εικόνα για να δείτε το πρόγραμμα

Κυριακή 25 Σεπτεμβρίου 2016

Πλήθος κόσμου στη βραδυά ποίησης προς τιμή της συμπολίτισσας φιλολόγου και ποιήτριας Καίτης Καρβούνη-Γκατζή (φωτογραφίες)

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ


Πλήθος κόσμου, πολλοί φίλοι-ες, μαθητές-τριες και συνάδελφοι-ισσες της επί σειρά ετών φιλολόγου του 2ου Λυκείου Νέας Φιλαδέλφειας και ποιήτριας Καίτης Καρβούνη-Γκατζή, βρέθηκαν την Τετάρτη 21 Σεπτεμβρίου 2016 στην βραδιά ποίησης που διοργάνωσε το Παγκόσμιο Πολιτιστικό Ίδρυμα Ελληνισμού της Διασποράς του Δήμου Ν.Φιλαδέλφειας-Ν.Χαλκηδόνας, με αφορμή την κυκλοφορία της ποιητικής συλλογής «70 μείον 3» της γνωστής Φιλαδελφειώτισσας φιλολόγου και ποιήτριας.

Στην εκδήλωση μίλησε ο Δήμαρχος Ν.Φιλαδέλφειας-Ν.Χαλκηδόνας και Πρόεδρος του Π.Π.Ι.Ε.Δ. Άρης Βασιλόπουλος, ενώ συντονίστρια της ποιητικής βραδιάς ήταν η Ευτυχία Παπαλουκά, Αντιπρόεδρος του Π.Π.Ι.Ε.Δ. και Δημοτική Σύμβουλος Ν.Φιλαδέλφειας-Ν.Χαλκηδόνας. 


Για την ποιήτρια και το έργο της μίλησε η Ιστορικός Μαρία Πρέκα και θεματικές αναφορές στο ποιητικό έργο και ανάγνωση ποιημάτων έκαναν οι κυρίες Κλεοπάτρα Σαραντινίδη-Αντωνοπούλου, Χριστίνα Γκαμπίνο, Ευαγγελία Δημητριάδου-Νικολούτσου, Ευτυχία Παπαλουκά, Όλγα Μαντζουράνη-Ανδρικοπούλου και Μαρία Κριετσέπη. 























Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου