.

.
Πατήστε στην εικόνα για να δείτε το πρόγραμμα

Δευτέρα 24 Οκτωβρίου 2016

Δοκιμασία στη σχέση Μελισσανίδη - Μπάγεβιτς

Ο ΝΤΟΥΣΚΟ ΣΤΗΡΙΖΕ ΚΕΤΣΠΑΓΙΑ
Οι μέρες που ακολούθησαν στην ΑΕΚ μετά τη "σφαλιάρα" στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό υπήρξαν εξαιρετικά δύσκολες για όλα τα μέλη της. Ο Κετσπάγια ήταν μετέωρος και αποδείχθηκε πως ουσιαστικά είχε τελειώσει από εκείνο το βράδυ, η ΑΕΚ ψάχτηκε πολύ για τον νέο προπονητή, ενώ είναι δεδομένο πως δοκιμάστηκε και η σχέση του Μελισσανίδη με τον Μπάγεβιτς.

Λογικό, από τη στιγμή που ο Ντούσκο ήταν εκείνος που είχε επιχειρήσει να στηρίξει τον Κετσπάγια προς παίκτες και Τύπο, αλλά τελικά υπερίσχυσε η άποψη πως δεν μπορούσε να προχωρήσει άλλο η υπόθεση.


Κάποιοι μάλιστα έσπευσαν να συνδέσουν την απουσία του Μπάγεβιτς από την πρεμιέρα του Μοράις με ενόχληση του εκτελεστικού διευθυντή της ΑΕΚ για όσα συνέβησαν. Η αλήθεια βέβαια είναι πως ο Μπάγεβιτς είχε εκτεταμένη συνεργασία με τον Πορτογάλο το πρωί της Τετάρτης στα Σπάτα.
Οσον αφορά τις σχέσεις με τον Μελισσανίδη, είναι ξανά δυνατές και επικυρώθηκαν με το γεύμα που είχαν οι δύο τους μόλις έπεσαν οι τόνοι. Αλλωστε, ο ρόλος του Μπάγεβιτς στην ΑΕΚ είναι αδιαπραγμάτευτος για τον Μελισσανίδη και δεν συζητείται.

[ "Goal" ]

πηγή: sentragoal.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου