.

.
Πατήστε στην εικόνα για να δείτε το πρόγραμμα

Παρασκευή 14 Οκτωβρίου 2016

Σπύρος Καβακόπουλος: Δεν είχαν αντιτετανικό ορό


Κόπηκαν και τα τελευταία ράμματα στο χέρι. Ευκαιρία να γνωστοποιήσω γεγονός που ενδιαφέρει. Μετά το ράψιμο στα επείγοντα, ο χειρούργος είπε να κάνω οπωσδήποτε αντιτετανικό ορό, αγοράζοντάς τον μαζί με την ένεση, από κάποιο φαρμακείο. Οργίστηκα με την κατάντια μας και αγόρασα ορό & ένεση. 

Όμως αυτό το οποίο μεγιστοποίησε την οργή μου, ήταν ότι όταν πήγα στο ταμείο του Ερυθρού, ο υπάλληλος δεν μου πήρε τα πέντε Ε που πήρε προηγουμένως από Πακιστανό. Απαίτησα να πληρώσω ή να πληρώσει το ταμείο μου, αρνήθηκε και με την έκφρασή του έδειξε ότι με θεωρεί ηλίθιο. Όμως πόσο ηλίθιο ήταν, να πλήρωνα τα πέντε Ε και να είχε ο γιατρός να κάνει τον αντιτετανικό ορό, που μου κόστισε δώδεκα Ε. Σίγουρα το νοσοκομείο θα τον αγόραζε πολύ λιγότερα. Άραγε πόσοι βρέθηκαν σε παρόμοια ανάγκη και δεν τους ολοκλήρωσαν την περίθαλψη; 


Διατυμπανίζουν ότι με νόμο θεσπίζεται για πρώτη φορά το δικαίωμα της παροχής νοσηλευτικής και ιατροφαρμακευτικής περίθαλψης σε ανασφάλιστους και ταυτόχρονα αδυνατούν να την παρέχουν σε ασφαλισμένους.

Πόσος ακόμα λαϊκισμός και ψευτιά, σ’ αυτήν την έρμη χώρα;;;;;


Όσον αφορά την πληρωμή από τον Πακιστανό, αυτό σε επόμενη ανάρτηση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου