.

.
Πατήστε στην εικόνα για να δείτε το πρόγραμμα

Τρίτη 11 Οκτωβρίου 2016

Σπύρος Καβακόπουλος: Η κρίση, ξεκινάει απ΄ την κρίση στο κεφάλι μας

Σάββατο βράδυ σε καφενείο μεγαλοχωριού και ακούω πατέρα να λέει: 
 
"Γυρίζοντας από το χωράφι ξαφνικά οι γιοι μου κρύφτηκαν στα καθίσματα του αυτοκινήτου. Τι πάθατε τους ρωτάω και μου απαντούν ότι ντρέπονται μην τους δουν οι φίλοι τους από την καφετέρια". 
 
Αναρωτιέμαι, ντρέπονται άραγε :
 
Γιατί βοηθούν τον πατέρα τους;;;;
Γιατί αποκτούν το χαρτζιλίκι με τη δουλειά τους;;
Γιατί γυμνάζονται κρυφά στο χωράφι και όχι φιγουράροντας στην τζαμαρία του τοπικού γυμναστηρίου;;
Γιατί δουλεύουν αυτοί στο χωράφι και όχι οι "κακοί μετανάστες";;
Γιατί, γιατί, γιατί......



Σίγουρα η κρίση, ξεκινάει απ΄ την κρίση στο κεφάλι μας.

2 σχόλια:

  1. Καβακόπουλε, μια χαρά άνθρωπος είσαι και συμπαθέστατος. Γιατί αναπαράγεις τις παπαριές του ψευτοφιλόσοφου, του Στελάκη του Ραμφοκοέλιο? Κι αυτός κάτι τέτοια λέει 'οτι «την κρίση την έχουμε μέσα μας».

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αλήθεια ποιος ψήφιζε τόσα χρόνια για να του κάνουν τα ρουσφέτια, για να τον διορίζουν, για να του μεταθέτουν το γιο στην Αθήνα, για να παίρνει θέση που δεν άξιζε, για να παίρνει επιδοτήσεις για χωράφια που δεν έπαιρνε, για για.... Πόσοι έφυγαν από το κόμμα τους που ήταν οργανωμένοι, γιατί δεν έκανε αυτά για τα οποία αγωνίστηκαν;; Γιατί οι οργανωμένοι βολεύτηκαν όταν πήρε την εξουσία το κόμμα τους με αποτέλεσμα να τα βλέπουν όλα ρόδινα;;; Όλοι αυτοί δεν φταίνε, φταίνε μόνο αυτοί που ψηφίζαμε;;; Και γιατί δεν ψηφίζαμε τους σωστούς που κάθε κόμμα έχει, αλλά μόνον αυτούς που μας βολεύανε;;;;; Εύκολο να λες ότι οι άλλοι φταίνε, εκτός από τον εαυτό σου, τον απενοχοποιείς και κάνεις τον αγανακτισμένο. Τι όμορφα.........

      Διαγραφή