.

.
Πατήστε στην εικόνα για να δείτε το πρόγραμμα

Παρασκευή 14 Οκτωβρίου 2016

Στα... άκρα η κόντρα ΑΕΚ - Δήμου Νέας Φιλαδέλφειας!

 
Διαμάχη μέχρι τέλους ανάμεσα σε ΑΕΚ και Δήμο Νέας Φιλαδέλφειας στην συζήτηση για τη μεταφορά των απορριμμάτων που βρίσκονται στο Άλσος και στην προσπάθεια της Ένωσης για το γήπεδό της. 
 
Ακόμα ψάχνουν για λύση για το Άλσος της Νέας Φιλαδέλφειας και ενώ το θέμα σχετίζεται άμεσα με το γήπεδο που σχεδιάζει να χτίσει η ΑΕΚ. Στην κουβέντα που έγινε στο συμβούλιο του Δήμου Νέας Φιλαδέλφειας για την μεταφορά των απορριμμάτων που βρίσκονται εντός αυτού γνωστοποιήθηκε ότι αρχικά ότι βρέθηκε τρόπος να μεταφερθούν, αλλά τονίστηκε ότι δεν είναι εφικτό να συμβεί άμεσα λόγω οικονομικού και πως θα χρειαστούν τρία χρόνια για να ολοκληρωθεί η διαδικασία. 
 
«Ο Δήμος έχει τους δικούς του ρυθμούς και τις δικές του ανάγκες και δεν μπορεί να αποφασίζει με το πιστόλι στον κρόταφο», ανέφερε ο Δήμαρχος, Άρης Βασιλόπουλος. Ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Γιώργος Πάνος, τόνισε σε ερώτηση που του έγινε για το αν υπάρχει προσωρινή λύση: «Δεν υπάρχει κάτι άλλο. Δεν υπάρχει άλλη λύση. Δεν υπάρχει προσωρινό. Είναι αυτό. Ή αυτό ή τίποτα. Βιάζονται να γίνει το γήπεδο, βιαζόμαστε και εμείς να λύσουμε το πρόβλημα. Θα το λύσουμε πρώτα εμείς το πρόβλημα και μετά το γήπεδο. Δεν γίνεται να γίνει αλλιώς». 
 
«Δεν είναι δικό μας πρόβλημα, όταν χάνεται ένα κομμάτι που αποτελεί δημοτική περιουσία, έστω και παράνομη, έστω και μη αδειοδοτημένη, να κόψουμε εμείς το λαιμό μας να βρούμε 10 εκατ. ευρώ. Τι θα κάνουμε στην απευκταία περίπτωση που δεν προλάβουμε και ξεκινήσει το γήπεδο; Θα παρκάρουμε τα απορριμματοφόρα στους δρόμους! Θα παρκάρουμε τα απορριμματοφόρα στη Δεκελείας», είπε άλλος σύμβουλος. 
 
«Αν βιάζεται ο επιχειρηματίας για να ξεκινήσει το έργο του, μπορεί να βρει αυτός μια χωροθέτηση και να την πληρώσει κιόλας», τόνισε μια άλλη σύμβουλος για να προσθέσει ακολούθως μια τρίτη ότι: «Θα πρέπει η Πολιτεία, έτσι όπως έκανε τα πάντα για να γίνει το γήπεδο, να βρει και μια λύση στο πρόβλημα των σκουπιδιών για τον Δήμο μας». 
 
Ο Άρης Βασιλόπουλος είπε στο τέλος: «Ο χώρος αυτός είναι κοινόχρηστος. Δεν ανήκει σε κανέναν άλλο. Καταπατημένο από τον Δήμο; Βεβαίως. Πρέπει να φύγουμε; Βεβαίως. Αλλά αυτοί οι οποίοι θυμήθηκαν μια ωραία μέρα να αλλάξουν τον νόμο, ας φροντίσουν να δώσουν τα χρήματα, άμα βιάζονται τόσο πολύ, για να τρέξουν οι διαδικασίες». Και η κόντρα λοιπόν για το γήπεδο της ΑΕΚ καλά κρατεί...

πηγή: gazzetta.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου