.

.
Πατήστε στην εικόνα για να δείτε το πρόγραμμα

Πέμπτη 24 Νοεμβρίου 2016

ΠΑΡΕΜΒΑΣΕΙΣ ΣΕ ΣΧΟΛΙΚΑ ΚΤΙΡΙΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑΣ -ΧΑΛΚΗΔΟΝΟΣ



ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ


Την υλοποίηση του έργου με αντικείμενο «Επισκευή αύλειων χώρων σχολικών κτιρίων Δήμου Φιλαδέλφειας – Χαλκηδόνος», συνολικού προϋπολογισμού 186.500 ευρώ με ΦΠΑ, δρομολόγησαν με την υπογραφή Προγραμματικής Σύμβασης η Περιφερειάρχης Αττικής, Ρένα Δούρου και ο Δήμαρχος Φιλαδέλφειας – Χαλκηδόνος, Άρης Βασιλόπουλος. Πρόκειται για έργο που χρηματοδοτείται για ποσό 155.000 ευρώ από ίδιους πόρους της Περιφέρειας Αττικής, ενώ για ποσό 31.500 ευρώ, τη χρηματοδότηση αναλαμβάνει ο Δήμος Φιλαδέλφειας-Χαλκηδόνος.

Στόχος των παρεμβάσεων είναι η βελτίωση των αύλειων χώρων σε τέσσερα σχολικά συγκροτήματα του Δήμου, και η διαμόρφωσή τους με γνώμονα την ασφάλεια των παιδιών. Ειδικότερα, θα πραγματοποιηθούν εργασίες στο 2ο, στο 3ο και στο 6ο Δημοτικό Σχολείο Νέας Φιλαδέλφειας, καθώς και στο 2ο Νηπιαγωγείο Νέας Φιλαδέλφειας. 

Αφορούν, μεταξύ άλλων, στην καθαίρεση πλακοστρώσεων δαπέδων και επίστρωση µε πλάκες κατάλληλου τύπου για αύλειους χώρους (δάπεδο ασφαλείας), σε χρωματισμούς, στην αποξήλωση επιφάνειας υφιστάμενων γηπέδων μπάσκετ και επίστρωση µε ειδικό αντικραδασμικό δάπεδο στο 2ο και 3ο Δημοτικό Σχολείο καθώς και σε αντικατάσταση πλέγματος. 

Επισημαίνεται ότι το έργο θα δημοπρατηθεί και θα εκτελεστεί από την Τεχνική Υπηρεσία του Δήμου Φιλαδέλφειας – Χαλκηδόνος.
(Δελτίο τύπου της Περιφέρειας Αττικής).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου