.

.
Πατήστε στην εικόνα για να δείτε το πρόγραμμα

Τετάρτη 7 Δεκεμβρίου 2016

Χριστουγεννιάτικο χωριό με το τραινάκι του Δήμου!



ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ


Ο Δήμος Φιλαδέλφειας –Χαλκηδόνος και η Κοινωφελής Επιχείρηση του Δήμου Φιλαδέλφειας-Χαλκηδόνος σας ενημερώνουν ότι για πρώτη φορά φέτος δημιουργείται Χριστουγεννιάτικο Χωριό στην πόλη μας και συγκεκριμένα στον υπαίθριο χώρο του Πάρκου Γ. Αποστολάκης (πρώην Στρατιωτικό Εργοστάσιο) στην Ν. Χαλκηδόνα. Υποδέχεται τους καλεσμένους του την Κυριακή 11/12/2016 από 11:00-15:00 και θα συνεχίζει να τους υποδέχεται και να δίνει χαρά σε μικρούς και μεγάλους μέχρι 31/12/2016.

Τα παραμυθένια ξύλινα σπιτάκια στημένα σαν ένα μικρό χωριό θα φιλοξενούν μια πληθώρα δωρεάν δράσεωνγια τα μικρά παιδιά με πολλές εκπλήξεις, με ποικίλα καλλιτεχνικά δρώμενα, με δωρεάν μαλλί της γριάςκαι ρόφημα σοκολάτας τα οποία κάθε μέρα θα παρασκευάζονται και θα διανέμονται στα παιδιά από τα σπιτάκια του χωριού.Το ταχυδρομείο του Αι-Βασίλη και το σπίτι του, θα υποδέχεται και θα φωτογραφίζεται με τα παιδιά. Το σπιτάκι των κατασκευών και του facepainting.Το τρενάκι περιήγησης το οποίο θα κάνει βόλτες στους δρόμους της πόλης και θα φέρνει τους επισκέπτες στο δικό μας Χριστουγεννιάτικο Χωριό.

Τα χαμόγελα των εθελοντών, και των εργαζομένων σας περιμένουν για να σας μεταδώσουν το κέφι και την αισιοδοξία για ένα καλύτερο αύριο για μας και τα παιδιά μας.

Ημέρες και ώρες λειτουργίας του Χριστουγεννιάτικου Χωριού: Δευτέρα –Παρασκευή 17:00 - 21:00 & Σάββατο - Κυριακή 11:00 - 15:00.

Συναυλία και άναμμα του Χριστουγεννιάτικου Δένδρου στις 16/12 ώρα 18:00 - 21:00.

Και επειδή η αλληλεγγύη βρίσκεται στο επίκεντρο των δραστηριοτήτων μας, όσοι επιθυμούν μπορούν παράλληλα με τις χαρούμενες εορταστικές στιγμές να συμβάλλουν στη συγκέντρωση τροφίμων και φαρμάκων για τις Κοινωνικές δομές του Δήμου (Κοινωνικό Παντοπωλείο - Κοινωνικό Φαρμακείο).


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου