.

.
Πατήστε στην εικόνα για να δείτε το πρόγραμμα

Παρασκευή 16 Δεκεμβρίου 2016

Δε καταδικάζει καν η ΠΑΕ ΑΕΚ το ξυλοδαρμό αιρετών του Δήμου έξω από τα δικαστήρια της πρώην Σχολής Ευελπίδων



Με αφορμή τη καταγγελία του Δήμου για τη χτεσινή μαφιόζικη επίθεση σε βάρος αιρετών του Δήμου Ν. Φιλαδέλφειας – Ν. Χαλκηδόνας έξω από τα δικαστήρια της πρώην Σχολής Ευελπίδων, η ΠΑΕ ΑΕΚ εξέδωσε ανακοίνωση.

Το εντυπωσιακό είναι πως σε αυτή, δεν υπάρχει ίχνος επίκρισης για όσα επισήμως ο Δήμος καταγγέλλει ότι συνέβησαν. Παριστάνει την ανήξερη για το γεγονός, κι ενώ η καταγγελία δεν είναι προσωπική, αποδίδει πρόθεση στο δήμαρχο Άρη Βασιλόπουλο ότι και καλά «προσπαθεί να χτίσει καριέρα πολιτικού…».

Ακολουθεί η ανακοίνωση της ΠΑΕ ΑΕΚ:



Για μία ακόμα φορά ο Δήμαρχος Νέας Φιλαδέλφειας προσπαθεί να εμπλέξει την ΑΕΚ σε δήθεν καταγγελίες δημιουργώντας ζητήματα από το πουθενά και χωρίς να τον έχουμε προκαλέσει στο παραμικρό! Είναι ξεκάθαρο σε όλους ότι ο άνθρωπος αυτός προσπαθεί να χτίσει καριέρα πολιτικού μέσα από τον δικό μας τεράστιο αγώνα για να κάνουμε πραγματικότητα το όνειρο για γήπεδο στη Νέα Φιλαδέλφεια.

Σε όλη αυτή τη δύσκολη πορεία, στη διάρκεια της οποίας έχει επιχειρήσει να προκαλέσει το ένα εμπόδιο πάνω στο άλλο, η ΠΑΕ ΑΕΚ έχει μείνει μακριά από την αντιπαράθεση μαζί του διατηρώντας χαμηλούς τόνους και το ίδιο θα συνεχίσει να κάνει σεβόμενη απόλυτα τη νομιμότητα και εκπληρώνοντας όλες τις προϋποθέσεις, βάσει των νόμων του ελληνικού Κράτους, για την έκδοση της οικοδομικής άδειας για το γήπεδό μας. Δεν θα του κάνουμε το χατίρι να εμπλακούμε στο δικό του αστείο παιχνίδι, κάτι που τόσο επιθυμεί, ούτε φυσικά να του δώσουμε το παραμικρό άλλοθι.
Αλλωστε το δίκιο είναι με το μέρος μας! 
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου