.

.
Πατήστε στην εικόνα για να δείτε το πρόγραμμα

Δευτέρα 26 Δεκεμβρίου 2016

Εκδήλωση του Συλλογου "Ευ αγωνίζεσθαι"



ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Τα Τμήματα {«ΑΣΤΕΡΑΚΙΑ», ΤΖΟΥΝΙΟΡ. ΠΡΟ-ΤΖΟΥΝΙΟΡ & ΠΑΜΠΑΙΔΕΣ} του Προγράμματος Εκμάθησης Ποδοσφαίρου, που υλοποιεί ο Δήμος Ν. Φιλαδελφείας – Ν. Χαλκηδόνος στα πλαίσια των προγραμμάτων Μαζικής Άθλησης, συμμετείχαν κατόπιν πρόσκλησης στην Χριστουγεννιάτικη Εκδήλωση που διοργάνωσε ο Αθλητικός Σύλλογος Α.Ε. ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑΣ - ΧΑΛΚΗΔΟΝΑΣ «ΕΥ ΑΓΩΝΙΖΕΣΘΑΙ», την ΤΡΙΤΗ 20 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2016, στο γήπεδο Μίνι Ποδοσφαίρου των αθλητικών εγκαταστάσεων Συν. Ειρήνης επί των οδών Κηφισσού & Παπαναστασίου στη Νέα Φιλαδέλφεια.

Βασικός σκοπός της συγκεκριμένης εκδήλωσης πέρα από το παιχνίδι και την διασκέδαση των παιδιών, ήταν η συγκέντρωση τροφίμων και ρούχων για την ενίσχυση του Κοινωνικού Παντοπωλείου του Δήμου μας και των εχόντων την ανάγκη συμπολιτών μας. 

Σε αυτή μας την προσπάθεια ανταποκρίθηκαν με χαρά και διάθεση οι γονείς των παιδιών προσφέροντας από το υστέρημά τους.  Συγκεντρώθηκαν  μεγάλες ποσότητες τροφίμων και ρούχων τα οποία και παραδόθηκαν από το Δ.Σ. της Α.Ε. ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑΣ - ΧΑΛΚΗΔΟΝΑΣ «ΕΥ ΑΓΩΝΙΖΕΣΘΑΙ» και Προπονητή του Προγράμματος Εκμάθησης Ποδοσφαίρου του Δήμου, στους υπευθύνους του Κοινωνικού Παντοπωλείου του Δήμου.    

Κατά την διάρκεια της εκδήλωσης πραγματοποιήθηκαν αγώνες, αντιπροσωπευτικών ομάδων από τα αντίστοιχα τμήματα των  δύο Συλλόγων και στο τέλος μοιράστηκαν σε όλα τα παιδιά συμβολικά δώρα και γλυκά.

Ευχαριστούμε όλα τα παιδιά για την συμμετοχή τους καθώς και τους γονείς για την ευγενική τους χειρονομία, δείχνοντας εμπράκτως την αλληλεγγύη  που αποτελεί βασική αρχή του αθλητισμού και του «Ευ Αγωνίζεσθαι».






Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου