.

.
Πατήστε στην εικόνα για να δείτε το πρόγραμμα

Πέμπτη 23 Φεβρουαρίου 2017

Mε τους καλύτερους οιωνούς ξεκίνησε η δημιουργία αστικού αγρού στη πόλη μας (φωτογραφίες)

Περί τα 70 άτομα μαζεύτηκαν τελικά στο πρώτο κάλεσμα για δημιουργία αστικού αγρού στη πόλη μας. Ανταλλάχτηκαν απόψεις, έγιναν προτάσεις, ακούστηκαν εμπειρίες από παρόμοια εγχειρήματα σε άλλες περιοχές, και προσφέρθηκαν νομίζω από αντίστοιχη πρωτοβουλία στη Νίκαια νεαρά κουνουπίδια που θα δείτε στις τελευταίες φωτογραφίες.

Ο πυρήνας της ομάδας που πήρε τη πρωτοβουλία έχει ταχτικές συναντήσεις και η παρέα άνοιξε και είναι ανοιχτή σε καθένα που θα ήθελε να συμμετέχει. Ενδεικτικό της ατμόσφαιρας ήταν πως όλοι έκατσαν κυκλικά και συζήτησαν χωρίς να μιλάει κανείς από βήμα.


Οι ευχές μας συνοδεύουν τη πρωτοβουλία τους και όποιος θα ήθελε να συμμετέχει δεν έχει παρά να επικοινωνήσει στη παρακάτω διεύθυνση του φέισμπουκ: Το Περιβόλι του Ποδονίφτη. Ένας αστικός αγρός στην πόλη μας :

























Αστικός Αγρός στην πόλη μας

Η ομάδα ΤΟ ΠΕΡΙΒΟΛΙ ΤΟΥ ΠΟΔΟΝΙΦΤΗ καλεί σε συζήτηση - ενημέρωση σχετικά με τους αστικούς αγρούς και ειδικότερα τη δημιουργία συνεργατικού λαχανόκηπου στην περιοχή μας.

- Το Περιβόλι του Ποδονίφτη είναι μια ομάδα πολιτών της περιοχής μας που ξεκινά μια προσπάθεια επαφής με τη γη και την καλλιέργειά της


- Η εκδήλωση φιλοδοξεί ν απαντήσει στα ερωτήματα:


α. Τι είναι ένας αστικός αγρός;
β. Γιατί να συμμετέχει κάποιος σ ένα παρόμοιο εγχείρημα ;
γ. Είναι εφικτή η φυσική καλλιέργεια σε αστικό περιβάλλον;
δ. Τι ρόλο μπορούν να παίξουν οι συνεργατικοί λαχανόκηποι στην κρίση;

- Καλεσμένοι μας θα είναι μεταξύ άλλων και άτομα με πλούσια εμπειρία από ανάλογα εγχειρήματα

Η ΓΗ ΜΑΣ ΘΡΕΦΕΙ ΚΑΙ ΜΑΣ ΕΝΩΝΕΙ


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου