.

.
Πατήστε στην εικόνα για να δείτε το πρόγραμμα

Κυριακή 26 Μαρτίου 2017

η αντιπολίτευση είναι αλλού;

Αισθάνονται περήφανοι οι σύμβουλοι της αντιπολίτευσης από το… θέαμα που παρείχαν σήμερα οι χούλιγκαν στην πόλη μας; Μέχρι σήμερα δεν έχουν καταδικάσει τα επεισόδια που λαμβάνουν χώρα καθημερινά σχεδόν στο κέντρο της πόλης. Σήμερα όμως αυτά έγιναν και με την δική τους παρουσία. Ή αυτοί νομίζουν ότι είναι στο απυρόβλητο επειδή δεν διοικούν;

Κάποιοι από τους δημοτικούς συμβούλους, αλλά και από άλλους παράγοντες της πόλης «έζησαν» στιγμές όπου μερικές δεκάδες μαινόμενοι έβριζαν χυδαία και απειλούσαν το δήμαρχο και δημοτικούς συμβούλους της συμπολίτευσης. Ούτε τώρα έχουν κάτι να πούν; 

Όσο για τον τοπικό τύπο δείχνει να πάσχει από κάποια σπάνια πάθηση όρασης. Καμιά φωτογραφία με τους κραυγάζοντες «ειρηνικά» δεν είδαμε μέχρι τώρα. Ευτυχώς τα σημερινά επεισόδια έγιναν μπροστά στα μάτια δεκάδων συμπολιτών μας και στους δρόμους της γειτονιάς. Όσοι έτυχε να ακούσουν και να δουν πήραν μια γεύση για το μέλλον που ετοιμάζουν για την πόλη μας, όσοι αποκαλούν φασίστα το δήμαρχο. Ας δημοσιοποιήσουν φωτογραφίες και βίντεο όσοι συμπολίτες μας ήταν παρόντες για να μην τρελαθούμε τελείως όσοι δεχόμαστε καθημερινά μπούλινγκ από μια ομάδα χούλιγκαν.
Είδαμε πολλούς και επώνυμους να κρατούν κινητά και να «γράφουν». Τώρα είναι η ώρα για μιλήσουν! Ειδικά όσοι κατέχουν δημόσιο λόγο και κάνουν ότι δεν είδαν – δεν άκουσαν είναι συνυπεύθυνοι. Ας το σημειώσουν για να μην πουν μετά ότι δεν κατάλαβαν τι ακριβώς εξυφαίνεται στην πλάτη των κατοίκων και των πολιτών αυτής της πόλης.

πηγή: paratiritis-fx.blogspot.gr

1 σχόλιο:

  1. Η Νέα Φιλαδέλφεια δεν θα γίνει Melissanopoly27 Μαρτίου 2017 στις 1:03 μ.μ.

    Ως δημότης αυτής της πόλης και παρά τις όποιες διαφωνίες μου σε άλλα θέματα με την σημερινή διοίκηση, εκφράζω τον ΑΠΟΤΡΟΠΙΑΣΜΟ μου για τους συνδημότες μου δημοτικούς συμβούλους της αντιπολίτευσης που λειτουργούν ως πλασιέ της Ανώνυμης Εταιρείας που θέλει να κερδοσκοπήσει σε βάρος της πόλης και των κατοίκων και η οποία υποτιμά βάναυσα την νοημοσύνη μας κάνοντας εμπόριο ελπίδας για δήθεν... χιλιάδες θέσεις εργασίας και μοιράζει... καθρεφτάκια σε ιθαγενείς για δήθεν... χιλιάδες δέντρα που θα φυτευτούν.

    Τον ίδιο (ίσως και ακόμα μεγαλύτερο) ΑΠΟΤΡΟΠΙΑΣΜΟ εκφράζω και για εκείνη την μερίδα του τοπικού τύπου που κλείνει κουτοπόνηρα τα μάτια και τ' αυτιά, μπροστά στο κλίμα τρομοκρατίας που προσπαθεί να επιβάλλει εδώ και τρία χρόνια ο χαρτζιλικωμένος συρφετός της αλητείας και της αντικοινωνικής συμπεριφοράς (ghetto, μπράβοι και λοιπά χαρτζιλικωμένα νεοναζίδια δήθεν οπαδοί της ΑΕΚ).

    Οι μάσκες του δημοκρατικού ξεπλύματος που υπερεκτιμημένοι τοπικοί αυτοδιοικητικοί παραγοντίσκοι και κατά φαντασίαν δημοσιογράφοι φορούσαν για κάποια χρόνια, έχουν πέσει με πάταγο τις τελευταίες ημέρες κι ευτυχώς έχουν γίνει κομμάτια και θρύψαλα μπροστά στα μάτια όλων (ανεξαρτήτως κοινωνικοπολιτικών πεποιθήσεων) των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας και της Νέας Χαλκηδόνας.

    Το 2019 (όπως οι ίδιοι κομπορρημονούν, ελπίζοντας) δεν είναι μακριά, και μόνο έκπληξη δεν θα είναι όταν αυτό το ειρωνικά αποκαλούμενο "ισχνό 18%" γίνει εκλογικό κύμα οργής ενάντια στον ΑΕΚέμπορο και κυρίως τα τοπικά τσιράκια του.

    Η Νέα Φιλαδέλφεια δεν θα γίνει Melissanopoly. Πάρτε το χαμπάρι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή