.

.
Πατήστε στην εικόνα για να δείτε το πρόγραμμα

Σάββατο 1 Απριλίου 2017

Γήπεδο Μελισσανίδη (ΑΕΚ): Το περιεχόμενο της φωτογραφικής τροπολογίας με το οποίο ξεπερνούν το δήμο…




Αποσύρουν τους οπαδούς των επιχειρηματικών συμφερόντων που έχουν καταλάβει τη πόλη, και τους καλούν να είναι «με το όπλο παρά πόδα».(σύμφωνα με την ίδια πηγή)


Αν και δε μας αρέσουν οι αποκλειστικότητες και ποτέ δεν καυχιόμαστε για πολλές που ως σήμερα είχαμε, αυτή τη φορά θα κάνουμε μια εξαίρεση. Γιατί η σημερινή μας αποκλειστικότητα προέρχεται από τη «καρδιά του κτήνους». Έχουμε στα χέρια μας και σας παρουσιάζουμε τη φωτογραφική τροπολογία, με την οποία επιχειρείται να εξουδετερωθεί ο δήμος. Το αν θα τα καταφέρουν είναι άλλο θέμα που θα το δείξει η ζωή…

Ιδού το περιεχόμενο της τροπολογίας που επεξεργάζεται το Υπουργείο  Υποδομών και Μεταφορών για το γήπεδο, η οποία θα κατατεθεί πριν το Πάσχα στη βουλή. Πιθανότερο είναι κατά τα γνωστά, να κατατεθεί σε άσχετο με το περιεχόμενο της νομοσχέδιο. Αυτό που οφείλουμε να παραδεχτούμε, είναι πως ο Γιώργος Πάντζας που πρώτος είχε κάνει την εξαγγελία στις 3 Μάρτη, ισχυριζόμενος πως σε 10 μέρες θα κατατεθεί (ν)τροπολογία, με μια καθυστέρηση όμως άνω των 18 ημερών, δικαιώνεται.

Ακολουθεί το περιεχόμενο της (ν)τροπολογίας:

"Για μελέτες, που εκπονούνται σύμφωνα με το άρθρο 2Α (Δωρεά μελετών) του Ν. 3316/2005, όπως προστέθηκε με το άρθρο 29 παρ.1 του Ν.4014/2011, δεν εφαρμόζονται: 

α) Οι διατάξεις του άρθρου 4 (προκαταρκτικές ενέργειες του κύριου του έργου για την ανάθεση 

β) Οι διατάξεις του άρθρου 37 (έγκριση της μελέτης - παραλαβή του αντικειμένου της σύμβασης) του Ν.3316/2005 και 

γ) Τα οριζόμενα στο τρίτο εδάφιο του άρθρου 2Α (διαδικασίες και τα όργανα έγκρισης και υλοποίησης της μελέτης) . Οι μελέτες αυτές εγκρίνονται αυτοδίκαια με την παράδοση και παραλαβή τους από όργανο της αρμόδιας αρχής."

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου