.

.
Πατήστε στην εικόνα για να δείτε το πρόγραμμα

Δευτέρα 3 Απριλίου 2017

Ο Χάρης Τομπούλογλου "έφαγε" το πρωταπριλιάτικο ψέμα μας και το αναπαρήγαγε ως δικό του!!!


Ακόμη γελάω με τον κάποτε κορυφαίο πολιτικό και αυτοδιοικητικό παράγοντα της Ν.Δ. που περιχαρής αναγγέλλει τη "τροπολογία" - πρωταπριλιάτικο ψέμα που σε... αποκλειστικότητα παρουσιάσαμε προχτές. Τόσο πολύ πιστεύει στη δημοκρατία, τη νομιμότητα, την αυτοτέλεια και το ρόλο της τοπικής αυτοδιοίκησης στην υπεράσπιση των συμφερόντων των πολιτών.

Ήταν τόση η χαρά του, που δε δίστασε να οικειοποιηθεί την "είδηση" και να τη παρουσιάσει ως δική του! Μια είδηση που εν ολίγοις έλεγε πως όποιος κάνει δωρεά μια μελέτη στο δημόσιο, δε χρειάζεται καμιά έγκριση από κανένα δημόσιο φορέα!!!


Εντύπωση αν και ίσως δε θα έπρεπε, κάνει η φωτογραφία που επέλεξε να μοστράρει έχοντας στο πλευρό του τον άλλοτε και νύν(;) συνεργάτη του, Σωτήρη Κοσκολέτο.





H Κυβέρνηση παρακάμπτει τον Άρη Βασιλόπουλο - που ως γνωστόν δημιουργεί προβλήματα για την ανέγερση του γηπέδου της ιστορικής ομάδας της προσφυγιάς, της ΑΕΚ - και προχωρεί σε νομοθετική ρύθμιση!

Εδώ η τροπολογία που θα κατατεθεί:.

"Για μελέτες, που εκπονούνται σύμφωνα με το άρθρο 2Α (Δωρεά μελετών) του Ν. 3316/2005, όπως προστέθηκε με το άρθρο 29 παρ.1 του Ν.4014/2011, δεν εφαρμόζονται:
α) Οι διατάξεις του άρθρου 4 (προκαταρκτικές ενέργειες του κύριου του έργου για την ανάθεση
β) Οι διατάξεις του άρθρου 37 (έγκριση της μελέτης - παραλαβή του αντικειμένου της σύμβασης) του Ν.3316/2005 και
γ) Τα οριζόμενα στο τρίτο εδάφιο του άρθρου 2Α (διαδικασίες και τα όργανα έγκρισης και υλοποίησης της μελέτης) . Οι μελέτες αυτές εγκρίνονται αυτοδίκαια με την παράδοση και παραλαβή τους από όργανο της αρμόδιας αρχής."

Μου αρέσει!Δείτε περισσότερες αντιδράσεις

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου