.

.
Πατήστε στην εικόνα για να δείτε το πρόγραμμα

Κυριακή 30 Απριλίου 2017

Γήπεδο Μελισσανίδη (ΑΕΚ): Φλαμπουράρης και ΣΥΡΙΖΑ συνειδητοποιούν πως πλέον έχουν ζημιές αντί κέρδη…




Ο ΣΥΡΙΖΑ διά του υπουργού επικρατείας για θέματα καθημερινότητας Α. Φλαμπουράρη, καταδικάζει τους τραμπουκισμούς της εμπροσθοφυλακής των επιχειρηματικών συμφερόντων σε βάρος της ΑΝΤΑΡΣΥΑ και πολιτών.    


Δυο 24ωρα μετά τα γεγονότα και αφού αποτίμησαν το αποτέλεσμα των νέων παρακρατικών επιθέσεων με τη διακριτική στήριξη της αστυνομίας τους, στην απόλυτα επιτυχημένη εκδήλωση της ΑΝΤΑΡΣΥΑ, αποφάσισαν να τοποθετηθούν. Παρόμοια γεγονότα έχουν συμβεί και συμβαίνουν πολλά τους τελευταίους μήνες. Σε βάρος συλλογικοτήτων, πολιτών, αιρετών της δημοτικής πλειοψηφίας και όποιου τέλος πάντων έχει διαφορετική γνώμη από το σχέδιο των επιχειρηματικών συμφερόντων. Ως σήμερα όμως σφύριζαν αδιάφορα. Πλέον φαίνεται πως πείστηκαν στη κυβέρνηση της δήθεν αριστεράς, ότι πιο πολλές είναι οι ψήφοι που θα χάσουν συνεχίζοντας να ελπίζουν πως θα κάμψουν το κίνημα αντίστασης στο δήμο μας, από αυτές που θα κερδίσουν. Οπότε παίρνουν καταρχήν κάποιες αποστάσεις. Ίσως αναγκάζονται να κάνουν και μια δημόσια τοποθέτηση, γιατί τα επιχειρηματικά συμφέροντα επιμένουν να επιβληθούν με όρους και μεθόδους παρακράτους και μαφίας.

Ο Α. Φλαμπουράρης είναι στέλεχος μιας κυβέρνησης που υπηρετεί πιστά κάθε σχέδιο του μεγάλου κεφάλαιου, και με ιδιαίτερο σθένος ικανοποιεί κάθε επιθυμία του Δ. Μελισσανίδη. Θα μπορούσε να χαρακτηριστεί αρχιμπάτλερ της πραγματικής εξουσίας. Ήταν ο αρχιτέκτονας της συμφωνίας του ΣΥΡΙΖΑ με το Δ. Μελισσανίδη για το ιδιωτικό του γήπεδο όταν ακόμη είχαμε κυβέρνηση Σαμαρά – Βενιζέλου. Ο ΣΥΡΙΖΑ ήταν που μετά το άγριο ξύλο, τους σοβαρούς τραυματισμούς και το κυνηγητό που είχε πέσει για τους ίδιους λόγους στη Ν. Φιλαδέλφεια, είχε δηλώσει πως θα καταψηφίσει το Ρυθμιστικό, και όταν γίνει κυβέρνηση θα καταργήσει τις σχετικές διατάξεις του. Αποδείχτηκε πως επρόκειτο για απλή αναδίπλωση.

Ο Α. Φλαμπουράρης λοιπόν χαρακτηρίζει τους τραμπούκους, «φερόμενους οπαδούς». Καμιά αντίρρηση πως δε πρόκειται για οπαδούς της ΑΕΚ, ή πως ενεργούν ως δήθεν οπαδοί της, ενώ στη πραγματικότητα τους έχουν στείλει άλλοι να κάνουν τη βρώμικη δουλειά. Ποιοι είναι λοιπόν αυτοί οι άλλοι; Γιατί εκτός από τα επιχειρηματικά συμφέροντα, υπάρχει η κυβέρνηση τους (ΣΥΡΙΖΑ –ΑΝΕΛΛ), και η περιφέρεια της (α)Ρένας Δούρου. Όλοι μαζί σκόπιμα και συστηματικά τους στέλνουν να πιέσουν και να τρομοκρατήσουν κατοίκους, κίνημα και δημοτική πλειοψηφία. Όλοι μαζί συνεργάζονται. Ο ένας βάζει τις ιδέες, η κυβέρνηση βάζει τη βουλή να νομοθετήσει φωτογραφικά τη παράκαμψη της νομιμότητας, και η περιφέρεια της (α)Ρένας Δούρου χρηματοδοτεί με 40.000.000 που έχουν συλλεχθεί με το αίμα των φορολογουμένων, την υλοποίηση των επιχειρηματικών οραμάτων του ενός.

Με λίγα λόγια ο Α. Φλαμπουράρης και ο ΣΥΡΙΖΑ, είναι από τους βασικούς συντελεστές για την ακύρωση συνταγματικών ελευθεριών που έχουν καταργηθεί στη ζωή της πόλης. Εδώ και μήνες πάλι στη πόλη μας η ελευθερία της έκφρασης, του συνέρχεσθαι και συναθροίζεσθαι, δεν υφίσταται εξαιτίας ενός ιδιωτικού στρατού. Για πολλούς πολίτες σήμερα η δυνατότητα να κυκλοφορούν ελεύθεροι χωρίς κίνδυνο για τη σωματική τους ακεραιότητα, δεν υπάρχει.

Ο ίδιος ο Α. Φλαμπουράρης όμως, απολαμβάνει της προστασίας μιας φρουράς 80 αστυνομικών, που στοιχίζουν περί τα 2.000.000 ευρώ δημόσιου χρήματος το χρόνο. Αστυνομικοί που διαφορετικά θα φρόντιζαν για τη πρόληψη της εγκληματικότητας σε βάρος απλών πολιτών. Γι΄ αυτό και το όποιο ενδιαφέρον του είναι δήθεν. Το πραγματικό του ενδιαφέρον είναι να τα δώσουν όλα στα επιχειρηματικά συμφέροντα, με το μεγαλύτερο δυνατό πολιτικό όφελος και τις μικρότερες εκλογικά ζημιές.

Αν θέλουν στ΄ αλήθεια να σταματήσουν παρόμοια γεγονότα, είναι πολύ εύκολο. Φίλοι και συνεργάτες είναι με αυτούς που τους στέλνουν. Ένα τηλέφωνο αρκεί…

Ακολουθεί η δήλωση του Α.Φλαμπουράρη: 

H συμπεριφορά κάποιων λιγοστών «φερόμενων οπαδών» δεν έχει καμία σχέση με τους εκατοντάδες χιλιάδες φιλάθλους της ΑΕΚ. Η συγκεκριμένη τακτική θίγει την πλειοψηφία των οπαδών και είναι καταδικαστέα. Τέτοιες συμπεριφορές επί της ουσίας όχι μόνο δεν διευκολύνουν, αλλά ουσιαστικά εμποδίζουν να προχωρήσει ομαλά η ανέγερση του γηπέδου που όλοι επιθυμούμε. Εν κατακλείδι θα πρέπει αυτές οι απαράδεκτες συμπεριφορές επιτέλους να σταματήσουν.

1 σχόλιο:

  1. Και μέσα στην αναμπουμπουλα πλάκωσε και η Ρένα. Με κατάπτυστο άρθρο της στην φιλοκυβερνητικη ΕΦΣΥΝ... Μάνο δες το να γελάσεις.... Μας περνά για ηλιθιους... Είναι πλέον φανερό ότι Παπανικολάου, φλαμπουραρης, σειτανιδης κ δουρου έχουν συγχρονιστεί... Δεν μασάμε όμως. ΜΠΟΡΟΎΜΕ να τους κερδίσουμε!!! Α.Κ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή