.

.
Πατήστε στην εικόνα για να δείτε το πρόγραμμα

Πέμπτη 15 Ιουνίου 2017

Τελετή λήξης του Προγράμματος Εκμάθησης Ποδοσφαίρου για την περίοδο 2016-2017



ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Τελετή λήξης του Προγράμματος Εκμάθησης Ποδοσφαίρου για την περίοδο 2016-2017

Πραγματοποιήθηκε  την Δευτέρα 12 Ιουνίου 2017& ώρα 18:30, η τελετή λήξης του Προγράμματος Εκμάθησης Ποδοσφαίρου για την περίοδο 2016-2017 που διοργανώνει κάθε χρόνο ο Δήμος Φιλαδέλφειας – Χαλκηδόνος, στα πλαίσια των Προγραμμάτων Μαζικής Άθλησης. Στο εν λόγω πρόγραμμα εγγράφηκαν από την αρχή της περιόδου 160  παιδιά ηλικίας 5  – 12 ετών και συμμετείχαν καθ΄ όλη την χρονιάκαι σε όλα τα τμήματα 145 παιδιά.

Η γιορτή για την τελετής λήξης των μαθημάτων πραγματοποιήθηκε με την συνεργασία και την συμπαράσταση του αθλητικού σωματείου Α.Ε. ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑΣ – ΧΑΛΚΗΔΟΝΑΣ «ΕΥ ΑΓΩΝΙΖΕΣΘΑΙ», στο  γήπεδο Μίνι Ποδοσφαίρου των αθλητικών εγκαταστάσεων «Συνοικία Ειρήνης», επί των οδών Κηφισού & Παπαναστασίου στη Νέα Φιλαδέλφεια.


Κατά την διάρκεια της πραγματοποιήθηκαν αγώνες επίδειξης μεταξύ αντιπροσωπευτικών ομάδων, των τμημάτων Ποδοσφαίρου Μαζικής Άθλησης του Δήμου και της Α.Ε. ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑΣ – ΧΑΛΚΗΔΟΝΑΣ «ΕΥ ΑΓΩΝΙΖΕΣΘΑΙ».

Σ΄ όλους τους μαθητές – αθλητές, απονεμήθηκαν  αναμνηστικά μετάλλια και κύπελλα στις ομάδες. Οι απονομές έγιναν μέσα σε άκρως συγκινητική ατμόσφαιρα, από την Αντιδήμαρχο Παιδείας –Πολιτισμού & Αθλητισμού, Παπαλουκά Ευτυχία και τον Αντιδήμαρχο Τεχνικών Υπηρεσιών Μανωλεδάκη Θεόδωρο αλλά και από τους  γονείς των παιδιών που παρευρίσκονταν.

Στο τέλος της γιορτής, ακολούθησε πρόγραμμα από Animateur (Μάγο) και προσφέρθηκαν στα παιδιά αναψυκτικά και χυμοί, προσφορά του αθλητικού σωματείου Α.Ε. ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑΣ – ΧΑΛΚΗΔΟΝΑΣ «ΕΥ ΑΓΩΝΙΖΕΣΘΑΙ».

Την όλη εκδήλωση τίμησε με την παρουσία του ο παλαίμαχος διεθνής Διαιτητής Γιαννακουδάκης Ευάγγελος, ο οποίος διαιτήτευσε σε ορισμένους αγώνες επίδειξης των παιδιών.

ΚΑΛΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ!!!!!  & Καλή αντάμωση το ΣΕΠΤΕΜΒΡΗ!!!



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου