.

.
Πατήστε στην εικόνα για να δείτε το πρόγραμμα

Τετάρτη 14 Ιουνίου 2017

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: Η συμφωνία Σαββίδη-Μελισσανίδη για ΕΠΟ (ΗΧΗΤΙΚΟ)

Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκονται οι διεργασίες ενόψει της διεξαγωγής των εκλογών στην ΕΠΟ οι οποίες -σύμφωνα με το υπάρχον χρονοδιάγραμμα της ΦΙΦΑ-τοποθετούνται γύρω στα τέλη Ιουλίου.

Όπως αποκάλυψε στη χθεσινή αθλητική εκπομπή του REAL FM (19.00-20.00) ο Παύλος Παπαδημητρίου οι πλευρές Σαββίδη-Μελισσανίδη συνομίλησαν την περασμένη Κυριακή για τη "νομή της εξουσίας"εφόσον τελικά συμπράξουν στον εκλογικό στίβο κι εκλεγεί το ψηφοδέλτιο Γραμμένου.

"Κόκκινη γραμμή"για τον αριθμό των μελών του ΔΣ (η ΦΙΦΑ ζήτησε να είναι 15μελές κι όχι 21μελές οπως ίσχυε μέχρι τώρα) είναι για τις δύο πλευρές ο αριθμός 17.Πρόεδρος θα είναι ο Βαγγέλης Γραμμένος κι ο αναπληρωτής πρόεδρος θα προέρχεται απ την πλευρά Μελισσανίδη.


Εκτός του κυρίου Γραμμένου πέντε μέλη θα επιλέξει η πλευρά Σαββίδη,άλλα πέντε η πλευρά Μελισσανίδη ενώ έξι μέλη του επαγγελματικού ποδοσφαίρου θα πάρουν θέση στο διοικητικό συμβούλιο της ΕΠΟ.

Ανάμεσα σ αυτά θα βρίσκεται κι ο νυν πρόεδρος της Λίγκας Γιώργος Στράτος.

Από την παράταξη Σαββίδη βέβαιος πρέπει να θεωρείται ο κ. Λασκαράκης της ΕΠΣ Θεσσαλίας στενός φίλος του Αχιλλέα Μπέου.

Όσον αφορά στην πλευρά Μελισσανίδη εξασφαλισμένη θέση μετά τη θριαμβευτική εκλογή του στην ΕΠΣ Λέσβου φέρεται να έχει ο Σταύρος Ψαρόπουλος ενώ πιθανότατα θα μετέχει κι ο κ. Δημητρίου της ΕΠΣΑ.

ΑΚΟΥΣΤΕ ΤΟ ΗΧΗΤΙΚΟ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ ΤΟΥ REAL FM

πηγή: real.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου