.

.
Πατήστε στην εικόνα για να δείτε το πρόγραμμα

Πέμπτη 13 Ιουλίου 2017

Γιώργος Γάσιας: Μαζέψτε τις απειλές για τη σωματική μας ακεραιότητα... ασχοληθείτε με τη φιέστα της άδειας που θα δοθεί στις 20-7-17

ΥΠΟΔΕΙΚΝΥΑΜΕ ΤΗ ΛΥΣΗ ΣΤΟ ΑΔΙΕΞΟΔΟ! ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΓΗΠΕΔΟΥ ΜΕ ΒΑΣΗ ΤΗΝ ΑΔΕΙΑ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΗΣ Η ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΗ!!!!!

Στη σελίδα του Γιώργου Γάσια στο φέισμπουκ, βρήκαμε τη παρακάτω εξαιρετικά ενδιαφέρουσα και αποκαλυπτική ανάρτηση, την οποία αναδημοσιεύουμε χωρίς σχόλια:




Έπειτα από τις χθεσινές εξελίξεις στη Γ.Σ. της Ερασιτεχνικής Α.Ε.Κ. έχω να καταθέσω τα εξής:

1)Αγωνιζόμαστε χρόνια τώρα ως μέλη της Ερασιτεχνικής Α.Ε.Κ. για να γίνει το συντομότερο το ΓΗΠΕΔΟ της ΑΕΚ στη Νέα Φιλαδέλφεια

2)Υπενθυμίζουμε δημόσια με πλήρη τεκμηρίωση καιρό τώρα, πως το ΓΗΠΕΔΟ μας ΘΑ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΖΟΤΑΝ σήμερα που μιλάμε εφόσον είχε στηριχθεί στο Ν.3207/2003 που παρείχε στην Ερασιτεχνική ΑΕΚ, ΟΙΚΟΔΟΜΙΚΗ ΑΔΕΙΑ και περιβαλλοντολογικούς όρους.

3)Όταν αντιληφθήκαμε το 2014 πως επιλέχθηκε το μοντέλο Καραϊσκάκι και Λάρισας για την κατασκευή του γηπέδου στο νόμο για το ρυθμιστικό της Αθήνας...μας έκοψε κρύος ιδρώτας..... κι αυτό διότι:

Η Ερασιτεχνική Α.Ε.Κ είναι το μοναδικό σωματείο με πλήρη ιδιοκτησία σύμφωνα με τους όρους του παραχωρητήριου του 1934 και το νομικό πλαίσιο περί χρησικτησίας του Ν. 3127/20003, άρθρο 4, παρ 2. Το γήπεδο δηλαδή, που παραχωρήθηκε στην Α.Ε.Κ, για κοινωφελή σκοπό, θεωρείται, από τον Αστικό Κώδικα (αρθρο 966 Α.Κ.), ως «πράγμα εκτός συναλλαγής», απαγορευομένης της καθοιονδήποτε τρόπο μεταβιβάσεως, κατασχέσεως, παροχής υποθήκης κ.λ.π, σε περίπτωση δε λύσεως του αθλητικού σωματείου, περιέρχεται στη Γενική Γραμματεία Αθλητισμού. ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΔΗΛΑΔΗ ΟΙΚΟΠΕΔΟ ΝΑ ΠΑΡΑΧΩΡΗΘΕΙ ΣΕ ΕΤΑΙΡΕΙΑ.

4)Ενημερώσαμε το ΔΣ της Ερασιτεχνικής Α.Ε.Κ με πλήρη τεκμηριωμένα σημειώματα για το ζήτημα στις 24/7/2014 και στις 17/9/2014.

5)Για ποιους λόγους επιλέχθηκε η τακτική του ΑΔΙΕΞΟΔΟΥ και της καθυστέρησης από τους υπεύθυνους της Ερασιτεχνικής και της Dimand, αδυνατώ να το κατανοήσω.

6)Από εχθές πάντως με μισόλογα μας κατασυκοφαντούν στο διαδίκτιο, δημιουργούν συνθήκες πογκρόμ εναντίον μας.....ΓΙΑΤΙ ΥΠΟΔΕΙΚΝΥΑΜΕ ΤΗ ΛΥΣΗ ΣΤΟ ΑΔΙΕΞΟΔΟ! ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΓΗΠΕΔΟΥ ΜΕ ΒΑΣΗ ΤΗΝ ΑΔΕΙΑ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΗΣ Η ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΗ!!!!!

Υ.Γ.1 Ας ασχοληθούν επιτέλους με το ρεπορτάζ οι δημοσιογράφοι της Α.Ε.Κ κι ας επισκεφθούν το Κτηματολόγιο.

Υ.Γ.2 Ας μαζέψουν τις απειλές για τη σωματική μας ακεραιότητα οι υπεύθυνοι του σχεδίου κι ας ασχοληθούν καλύτερα με τη φιέστα της άδειας που θα δοθεί στις 20/7/2017.

Αθήνα 12/7/2017

Γιώργος Γάσιας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου