.

.
Πατήστε στην εικόνα για να δείτε το πρόγραμμα

Πέμπτη 13 Ιουλίου 2017

ΜΙΑ ΜΕΡΑ ΜΕΤΑ ΤΗΝ «ΤΕΛΕΙΑ Γ.Σ.» ΔΙΑΒΑΖΟΥΜΕ ΚΑΙ ΑΠΟΡΟΥΜΕ (ΑΛΕΞΗ ΜΕ ΤΟΣΑ ΤΜΗΜΑΤΑ/ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΕΧΕΙΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙ ΓΙΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑΡΗΔΕΣ;)


Υπάρχουν κάποια γεγονότα που είναι σημαντικά (ιστορικά θα έλεγε ο Κυριάκος Χήνας) είτε ως παράδειγμα για μίμηση, είτε ως παράδειγμα για αποφυγή. Στην κατηγορία αυτή ανήκει και η χθεσινή (11 Ιούλη 2017) Γ.Σ. Μια Γ.Σ. της οποίας την σημασία ακόμη αγωνιζόμαστε να «χωνέψουμε» όχι επειδή δεν καταλάβαμε «τι» (αλλά κυρίως «πώς») έγινε αλλά επειδή με τα όσα από χθές γράφουνε κάποιοι (επαγγελματίες και μη) για να ξεχαρμανιάσουνε (κάποια απ’ αυτά μηνύσιμα) αποδεικνύουν πόσο κομπλεξικά ανθρωπάκια είναι. Κανονικοί «Γαύροι» δηλαδή. Μ’ αυτό το σκέλος όμως της Γ.Σ. θ’ ασχοληθώ από αύριο.

Κανονικά ούτε και σήμερα θ’ ασχολούμουν με την Γ.Σ., ωστόσο οφείλω να μοιραστώ μαζί σας μια παρατήρηση που έκανε φίλος. Αν χθές (11 Ιούλη 2017) διαγράφηκαν μεταξύ άλλων οι Καπετανόπουλος και Πολιτόπουλος -που έχουν κάνει την «πρόσθετη παρέμβαση»- αυτό σημαίνει ότι στις αρχές Μάρτη όταν και εκδικάστηκε η «αγωγή Αργυρόπουλου» (ο οποίος παραμένει μέλος της Ερασιτεχνικής) αυτοί ήταν κανονικά μέλη του Σωματείου.

Άρα όταν ο Αλεξίου ισχυριζόταν (μέσω του Παναγιώτη Ζαχόπουλου) ότι οι συγκεκριμένοι ΔΕΝ είναι μέλη ΨΕΥΔΟΤΑΝ. Για την ακρίβεια παραπλανούσε/απατούσε το Δικαστήριο. Όσο για τον ισχυρισμό ότι ο Αργυρόπουλος είχε διαγραφεί από τον Νοέμβρη του 2016 αυτός ΔΕΝ στέκει, καθώς η απόφαση του Δ.Σ. ΔΕΝ είχε επικυρωθεί μέχρι την εκδίκαση από Γ.Σ. (η χθεσινή είναι η πρώτη μετά από εκείνη την συνεδρίαση του Δ.Σ.). 

Για να το κάνω «λιανά» ο Αλεξίου (δηλαδή ο Παναγιώτης Ζαχόπουλος) διέπραξε το αδίκημα της «Απάτης επι Δικαστηρίω» όπως αυτό ορίζεται στο άρθρο 386 παρ. 1 του Ποινικού Κώδικα, αφού υποστήριξε ψεύδη.

Για τα υπόλοιπα και ειδικότερα για όσα έγραψαν κάποια ημιμαθή «γιουσουφάκια» που χωρίς τις πλάτες του «Τίγρη» θα ήταν πιο προσεκτικά από αύριο. Ο μόνος λόγος που θα τους δοθεί κάποια απάντηση είναι για να μην μένουν εντυπώσεις.

Υ.Γ. Για όσους δεν κατάλαβαν τα περί «σκουπιδιών» η αναφορά αφορά στην απαξίωση των ερασιτεχνικών τμημάτων (αυτών που δεν φέρνουν λεφτά παρά μόνο σ' επίπεδο ακαδημιών) από τον «Διοικητικό Ηγέτη». Τόσο πολύ τιμά τα τμήματα στα οποία αθλούνται οι λιλιπούτειοι ΑΕΚτζήδες. Έτσι για να μην έχουμε αυταπάτες.

13 Ιούλη 2017
παρατηρητήριο.
πηγή: aekwatch.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου